Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Красивата България"

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • "Красивата България"

    "В Париж беше открита изложба "Красива България"
    Емилия Масларова се срещна с генералния директор на ЮНЕСКО

    07-03-2007
    Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова откри снощи в Париж в препълнения Български културен център изложбата "Красива България". Двайсетте плаката с фотоси на сгради и паметници на културата от местно и национално значение, обновени и реставрирани по проект "Красива България", представиха във френската столица страната ни по достойнство и наистина красива, съобщи пресцентърът на МТСП.

    На откриването на изложбата присъстваха много българи, работещи и живеещи във Франция, български участници в селскостопанското изложение във Версай и приятели на България. Министър Масларова направи пред тях кратко представяне на политиката на министерството на труда и социалната политика и отговори на многобройните им въпроси. Изложбата приключи с изпълнения на български песни и хора.

    В късния следобед на вчерашния ден министър Масларова се е срещнала с генералния директор на ЮНЕСКО Коичиро Мацуура. Тя го е уведомила, че България ще представи кандидатурата си за членство в Изпълнителния съвет на ЮНЕСКО на 34-та Генерална конференция на ЮНЕСКО през октомври 2007 година. От своя страна г-н Мацуура изрази съжалението си, че като генерален директор не може да участва в гласуването, но би се радвал кандидатурата ни да бъде подкрепена. Министър Масларова е запознала Мацуура с идеята за създаването в София на Център за квалификация и преквалификация на кадри от страните в Югоизточна Европа, който да прерасне в център за квалификация и преквалификация на жените от ромския етнос . Идеята ми изглежда интересна и ще ви подкрепя в това начинание, каза Коичиро Мацуура.

    Министър Масларова се е срещнала и с председателя на междуведомствената комисия по въпросите на семейството Доменик де Леж. Той е запознал министър Масларова с проблемите, с които се занимава ръководената от него комисия като постави акценти върху съчетаването на личния и професионалния живот, намирането на точно равновесие между колективната и семейната солидарност, демографското предизвикателство и застаряването на населението. Отпускът за бременност и раждане на дете, преференциите за отглеждане на деца, социалните и финансови инвестиции в децата, преференциите в данъчното законодателство, бяха част от темите, по които министър Масларова е споделила българския опит."
    sigpic

  • #2
    Re: "Красивата България"

    Ама ти ли писа толкова много или го пейстна от някъде наготово?

    Коментар


    • #3
      Re: "Красивата България"

      Нещо ме сърбяха пръстчетата извинявам се, статията е от " http://www.ida.bg/mo/ "
      sigpic

      Коментар


      • #4
        Re: "Красивата България"

        Що интересно си е ...особено за преквалификацията на '' жените от ромския етнос''

        Коментар


        • #5
          Re: "Красивата България"

          Не съм сигурна само, дали не трябваше да пусна темата в "разкази, случки, хумор.."
          sigpic

          Коментар


          • #6
            Re: "Красивата България"

            Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
            ....Отпускът за бременност и раждане на дете, преференциите за отглеждане на деца, социалните и финансови инвестиции в децата, преференциите в данъчното законодателство, бяха част от темите, по които министър Масларова е споделила българския опит."
            Ей това, си е точно за "хумора",
            като пример за черен такъв!!!!

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X