Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

    @milenishte, тази възможност за която питате не зависи от камерата в случая, а от софтуера, който ще ползвате за обработка. На пазара има кепчерни камери, които са си предназначени да правят снимки, но аз поне до сега не съм открила такава от тях /а те са и сравнително евтини/, която да става за наблюдение на водни повърхности. Ние правихме наскоро система за наблюдение на платформи за гнездене на птици в Атанасовското езеро в Бургас, а преди това работихме по наблюдението на понтони за Пристанище Бургас, но и в двата случая сме правили проби с различни видове камери, за да стигнем до определен задоволителен за клиента резултат и вЕрвайте ми - евтините решения не работят. Любопитно ще ми е /чисто професионално/ какво представлява евтиното решение на колегата bat vanko, защото ако има такова, бихме го пробвали тук. Все пак на никой не му се дават излишни пари.

    Коментар


    • #32
      До: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

      Затруднявам се при избора на камери за външен монтаж и нощно виждане.Какви ще ми препоръчате в ниския ценови клас?
      "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

      Коментар


      • #33
        До: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

        Yoko 2B81L2 - 420 TV Line, 20 IR LED, обективът е фиксиран 3,6 мм, но може да се смени ръчно от специалист с друг от същия размер, в диапазона от 2 до 12 мм, така че имате вариативност на обсега на наблюдение. Инфра-редът осветява стабилно на около 15 метра /въпреки че го дават 20 метра по документ/. Камерата е предназначена за външен монтаж, така че няма проблеми с температурния диапазон. Може да ви направи проблем само ако е монтирана така, че ако вали силен дъжд да набива директно в нея, но това вероятно може да се избегне при монтажа. Цената е 110 лева с ДДС. Смяната на обектива /ако се налага/ предполага другия вид обектив да се закупи отделно и той е на цена 14 лева за 2,5 и 2,8 мм и 7 лева за всички останали размери. В комплектацията има и малка метална стойка за монтаж. Тъй като не сте дали информация какво ще наблюдавате и на какво разстояние, това е едно общо взето приемливо ценово решение, което ви позволява и известна вариативност. Качеството на картината е доста добро.

        Коментар


        • #34
          До: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

          Камерката много ми допада като дизайн и цена,но май са кът
          "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

          Коментар


          • #35
            До: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

            Камерката наистина си я бива за този ценови диапазон. Не съм предполагала, че е "кът". Ния я продаваме, а знам и още поне три фирми, които я продават. Останалото, за да не става като реклама, може на лични.
            P.S. В този форум, аз като жена, рядко успявам да съм полезна с нещо, в предвид на толкова сериозно мъжко присъствие. Радвам се, че все пак мога да допринеса и аз с нещо мъничко към форумното богатство. За да не се изпада в заблуждение - аз съм съдружник във фирмата и се занимавам с офертите и доставките. Все пак "акълите" и работата я вършат мъжете - моите колеги.

            Коментар


            • #36
              От: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

              Здравейте! След като се опитаха да ми проверат вилата /добре, че е бил комшията та са избегали/ реших да подобрявам сигурността на обекта.Пуснах интернет , ще дойдат утре да сложат СОТ но ми се иска да сложа и камерки за видео наблюдение -една вътре и една вън - да поглеждам периодично през интернет какво става пък и да контролирам сотаджиите.Един познат се бъзикаше , че какво останало от джамбазите го взимали сотаджиите та да вида какво става ако се стигне до там.Много съм бос та ако може малко помощ /виждам, че колежката Пенка и др. са в час/.Гледах в нета варианти 1001 всеки си хвали неговата стока ,питах но ми се ще мнение от човек,който се занимава с това и е в час.Пощата ми е -> emo1111@mail.bg

              Коментар


              • #37
                От: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

                Ако искате да си монтирате камери в дома.Ще ви кажа,колко ми излязоха на мен.Монтирал съм ги навън на къщата,и се наблюдават online в интернет по-всяко време.
                1.Два броя камери 2 X 65 = 130 lv.
                2..Платка за вграждане в компютри за цифров запис на видеоизображения,която струва 50/60 лв.
                3.Кабели 2 бр. за камерите с звук 40м.-13лв.и 30м.10 лв./общо 23 лв.
                4.Адаптори за камерите 2бр.X 5 лв./10 лв.
                5.Трябва ви комп.или дигитален видео рекордер./230 лв.
                6.общо за всички консумативи= 453 лв.

                Последно редактирано от Ясен; 24-07-11, 17:13.

                Коментар


                • #38
                  От: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.

                  здравейте искам помощ за видеонаблюдение...та ситуацията е следната искам да си направя собствено видеонаблюдение на гаража ,имам кола,инструменти т.н.,имам интернет на това място и искам да си следя помещението в събота и неделя като ме няма от вкъщи,какво ми е нужно
                  поздрави и благодаря предварително

                  Коментар

                  Активност за темата

                  Свий

                  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                  Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                  Зареждам...
                  X