До: Въпрос за дистанционно видео наблюдение.
Радвам се,че темата се е раздвижила.Значи задачата е да се пазя от неканените гости,че идваха и почнаха да ми отнасят дограмата
и всичко каквото сварят нивелири ,отверки,пирони,мистрии абе квот се сетите.
искам да сложа камери на къщата и отстрани скрити да я наблюдавам също.Има лан мрежа на обекта само не мога да кажа каква скорост е !А и каква е необходима за да мога да наблюдавам и да записвам.Така понеже много се разхвърлях ще опитам да систематизирам.Искам да гледам от къщата към двора това са четири посоки,две камери скрити в двора да наблюдавам къщата от позицията на двора.Камерите трябва да виждат на тъмно.Искам да записват при движение!Също така искам да мога да наблюдавам обекта в реално време от вкъщи!Моля Ви,дайте съвет за моя случай какъв софтуер,камери и съответно компютър и каквото трябва още за да се изгради такава система.Финансово трябва да е в златната среда нито най-евтиното,нито най-скъпото.Камери от 600-700евро са ми доста скъпи има някакви между50 60 евро които могат да влезнат в бюджета,но ще вършат ли работа?
Радвам се,че темата се е раздвижила.Значи задачата е да се пазя от неканените гости,че идваха и почнаха да ми отнасят дограмата

Коментар