За две седмици. Едни гредички трябва да се сглобят. Ще се разберем нещо за наема, че в канторите за такива неща, няма такава машина.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся назаем саблен трион.
Свий
X
-
До: Търся назаем саблен трион.
Ножа от мен, но трион нямам.
Коментар
-
Да. 110мм.само назъбената част. Някъде трябваше да имам и150мм. ама не го откривам.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеНе разбрах. С особено дълъг трион ли?
Коментар
-
Ей това търси Стефан.
Коментар
-
И моя е на батерии. Имай предвид, че на батерии не карат много. Ако е за нещо дребно мога да ти го пратя. Но ако е за доста рязане няма да ти е полезен."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Ако е професионален(марков)-няма проблем с батерийния.Реже учудващо добре и продължително.Ментето не върши работа.[SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|
Коментар
-
Стефчо,ако не си намерил,имам това което ти трябва професионален на батерии,но мога да ти го дам за ден два,ако те устройваПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеАми, ако може ...
Някакво решение в момента има, но върви бавно, а другата седмица вече ще завали(((
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар