Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Винил. Изработка на покривала.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Винил. Изработка на покривала.

Търся човек който се занимава с кроене, лепене и др. на винил за тирове.
    Интересува ме направа на покривало за тази конструкция.
    Как се разтяга при опъване, колко се разтяга, как се правят ъглите, как да си направя чертежа, къде да поръчам изработка.
    Искам най-здравото възможно покривало с УВ защита и пр.

Размерите в основата са приблизително 10/7м. Тръбите са по 6м В средата са отрязани малко.
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Навес1.jpg Прегледи:0 Размер:177.9 КБ ID:7017747
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Пишеш в търсачка- шиене на покривала за ремаркета и полуремаркета, и излизат много фирми.Въпрос на договорка, дали ще благоволят да дойдат на адресА ще трябва да подпъхнеш много тънки тръбички перпендикулярно за да е по-здрава конструкцията при сняг

Коментар

Моля, ако може конкретни отговори. Празни насоки вече съм събрал много.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Аз лично си поръчал ПЕ за оранжерии и отгоре засенчваща мрежа.
        Като вратите остават отворени, ако ще е за гараж.
        Бонуса е че не трябва майстори

Всъщност то и с винил пак така. Няма нужда да се лепи, може просто да се обкрайчи и да се сложат капси за да се вържат едно за друго парчетата. Няма да е съвсем водонепропускливо но и няма нужда.
        Последно редактирано от Jasonf; Вчера, 13:00.

Коментар

Давам ти конкретна, но е при нас в Габрово, Пан Х ООД. С това се занимават от много време. Дали ще дойдат до теб не знам, в близките градове и села около нас работят с монтаж.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

• drukman
            drukman коментира
            Редактиране на коментар
            Мерси. Няма нужда да идват. Ако кажат как да го премеря, колко ще се разтегне, на какви парчета може да стане и да се хванат да го произведат, аз ще си го докарам и ще го сложа. Утре ще звънна.

• Asen Kushlev
            Asen Kushlev коментира
            Редактиране на коментар
            Малко са трудни но правят и брезенти за камиони от доста време.

От тези съм купувал. Дали сега има ... телефон. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20251209_174650_457.jpg
Прегледи:44
Размер:337.8 КБ
ID:7017779

Коментар

• drukman
            drukman коментира
            Редактиране на коментар
            Войводо, тия са рекламаджии. Най голямата фирма за билбордове са ми клиенти и приятели от 20г. Техния винил е тънък, евтин и калпав. Не се очаква рекламата да виси 10г. Тираджийски не работят и нямат, но мерси все пак. Ще ги прослушам за всеки случай, макар да им знам цените на рекламистите. И тия на Кукленско съм питал, не им се мисли и не искат да се занимават.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Висят и по повече по магистралите . Понякога е зор и с големия кран да го свалим .

Има ув устойчив винил за билбордове. Но предполагам че си наясно с това.

Също така винил се лепи/заварява с пистолет за горещ въздух и валяк за притискане.
          ​​​​
          Инвестицията е сто кинта ако нямаш пистолета. Може и без валяк но не става толкова джиджано

Ма сигурно и това го знаеш.
          Последно редактирано от Jasonf; Вчера, 21:48.

Коментар

• drukman
            drukman коментира
            Редактиране на коментар
            Винила за билбордове е тънък и слаб. Със сигурност има такъв с УВ, ама не го снабдяват масово.
            Лепенето с пистолет за топъл въздух е отживелица. Мога да взема на заем робот с топъл въздух. Сам си ходи, сам си търкаля валяка и сам си лепи, ама нямам площадка и докато се науча ще отиде едно руло винил. Винила се лепи с някакви честотни машини на стъпки, дето не им разбирам. Трябва си фирма като хората. Нямам за кога и на това да се уча.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Тоя материал няма нищо общо с винила за билбордове . Общото е че е някакво ПВЦ . Горе някога имах колега от силовата електроника който от това ПВЦ правеше много изделия включително и надуваеми лодки . Лепи се със специална високочестотна машина . Днес ще му взема телефона от колеги и ще го питам дали още се занимава защото и на него му ликвидираха базата в 8 блок на ТУ .

Може да провериш при Корал Спектър - Асеновград, работят със Sattler Австрия и имат много качествен винил. Вече дали ще се навият да го облекат това - не знам?!
          Honda XL600LM, 1987
          Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
          Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

https://vipborsa.com/index.php?route...product_id=539

Опъваш го, нищо не лепиш и след час си в играта. Отгоре слагай каквото искаш

Коментар

В Добрич и в град Бяла (Русенска област) правят точно ТИРовски покривала.

Евротекс - Добрич, лесно се намират с интернет търсачка

Бяла (Област Русе), ул. Кольо Фичето №2 - има представяне в интернет .....belsystems.....net.....
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

• drukman
              drukman коментира
              Редактиране на коментар
              При тия в Бяла спрях един път. От Русе след тъпото кръгово в дясно, ама бързах и не можахме да говориме сериозно. Мерси. Ще им звънна.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
          X