Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Метална кука за рафт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Метална кука за рафт

Имам множество метални "архивни" шкафове в офиса. Рафтовете в тях досега се държаха на такива скоби, които се намираха по магазините, Тему, Алиекспрес и т.н.:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20251027_200833981.jpg
Прегледи:131
Размер:368.0 КБ
ID:7014886

Име:IMG_20251027_200850538.jpg
Прегледи:127
Размер:362.7 КБ
ID:7014887

Бях се научил (понеже продавачите на шкафове отказват ) да си слагам допълнително по още един-два рафта в шкаф, като намирам рафтове (избор голям) за стелаж подходящ размер, купил съм си такива скоби и така...

Да, ама Петко Бочаров ©

В новите шкафове, дори от същата марка, рафтовете вече не се крепят на скоби / конзоли / рафтодържачи от горния тип, а на едни такива куки (като жлебовете в които влизат вече не са хоризонтални, а вертикални):

Име:IMG_20251110_111134629.jpg
Прегледи:126
Размер:168.0 КБ
ID:7014888

Име:IMG_20251110_111152483.jpg
Прегледи:128
Размер:537.5 КБ
ID:7014889

Име:IMG_20251110_104440655.jpg
Прегледи:127
Размер:219.9 КБ
ID:7014890

Не мога да намеря, вкл. и с помощта на Изкуствения интелект от този тип "Конзола за рафт / Кука за рафт / Ъглова опора за метален шкаф" (самият ИИ не знае как да ги нарече).
    Не бих се учудил преминаването към такива кукички да е било продиктувано от цепене на стотинката на две с цел икономия на материал.
    Единственото място, където виждам нещо подобно, е тук: https://www.partsfps.com/shelf-suppo...en-part-239740 ама е скъпо и нищо чудно да има мита, ДДС и т.н., да не говорим за "шипинга"

Нямой може ли да ми даде идея къде да търся такива?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Пробвай при Станьо ( Сек ) да ти ги изработи .
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Пробвай с "окачвач за шкаф" или "планки за окачване на рафтове" та дори и с"рафтоносач"
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ако питаш продавачите на именно този вид шкаф ?
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Не щат. Преди години ми продадоха на общо основание, мисля, че поне два шкафа с допълнителен рафт, после обаче ми заявиха, че нямат и не предлагат повече рафтове, освен по четири на шкаф. А в зависимост от височината на шкафа, за моите цели, спокойно може да побират и по пет и по шест рафта. Това "Кооперация Панда", известни като "Офис 1 Суперстор". Други продавачи изначално не предлагат. Започнах да си слагам сам рафтове. Но-о-о стана като с авточастите сякаш нарочно промениха дизайна вътре в шкафовете, за да не мога да добавям рафтове.

Занеси една на Дон Цеци. Ще ти нареже произволно количество от материал по желание.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

• sonda
          sonda коментира
          Редактиране на коментар
          Тука Ники Скрапа преди време /не одавна/ правеше реклама на някакво барбекю, изработено от него, щото има машина за плазмено-лазерно и т.н рязане и писа, че може всичко да изреже...

• TigerHunter
          TigerHunter коментира
          Редактиране на коментар
          И аз се сетих за Ники.

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          CEYAN Ltd Пловдив. Дон Цеци е от нашите. И той не е баш на център.
          По-зависи ти от къде си. Лазери и абканти има на всякъде. Могат да отрежат и да сгънат каквото ти се прииска.

Мога да ти ги направя. Пиши за подробности ако искаш на Л.С.

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Благодаря! Понеже действам "проактивно" - още не са ми докарали шкафовете и нямам образец от вървящите с тях конкретни кукички. Като проимам, ще пиша на ЛС.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X