Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на шублер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на шублер

Тази ламаринка падна от шублера и сега не знам как е била за да я върна обратно. Не знам и дали трябва да я огъна или си е така. Без нея тази част от шублера с линийката се вади. Някой знае ли къде ѝ е мястото?

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2024-10-24-16-24-48-59_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg Прегледи:0 Размер:537.2 КБ ID:6977448

Най-вероятно в канала на дълбокомера, в главата.
    Не знам дали си заслужава да го ремонтираш тоя пластмасов шублер. Що не го приемеш станалото за знак и да си купиш един истински.
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Тая ламаринка според мен трябва да е идеално права, поне на шублерите които съм разглобявал е била такава. Поставя се трудно и винаги, когато съм го правил после не е било баш как трЕбва да е.
      Този и без това е някаква ширпотреба, та не се занимавай и си купи друг.
      Ето и къде седи точно..

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20241024_175141_copy_768x1024.jpg Прегледи:0 Размер:98.3 КБ ID:6977472
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Ламаринката трябва да е къдрава и стои под застопоряващия болт.

Въпросния болт стои в средата на пластината,там където е вдлъбната и двата огънати края на ламаринката не позволяват да се движи ,респективно да излиза.Ще излезе,ако болта е развит много или липсва.

Прости ми за въпроса,кой набор си?

п.п Изхвърли го това и не поглеждай къде си го хвърлил,за да не се изкушиш да го вземеш обратно.
        Дори работещ,си нямал шублер,а нещо което показва някакви цифри
        Последно редактирано от Roninn; 24-10-24, 18:45.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Ламаринката стои в "долния" канал, "мислено" в канала зад копчетата. Притиска горния канал към горния ръб на дългата част на шублера. Държи плъзгащата се част да е перпендикулярна и челюстите да са успоредни. Отгоре трябва да има твърда пластинка и 2 винтчета за регулиране на ъгъла на подвижната челюст.

Коментар

Тоя шублер е екстра ако се мери нещо с точност до...абе колко на ролетка.
            Ама дълбочина на гумите примерно за ориентир или нещо + - еди колко си...и да не ти дреме за него е идеален.
            За всичко друго...шублерите не са по 20лв.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
              Тая ламаринка според мен трябва да е идеално права, поне на шублерите които съм разглобявал е била такава. Поставя се трудно и винаги, когато съм го правил после не е било баш как трЕбва да е.
              Този и без това е някаква ширпотреба, та не се занимавай и си купи друг.
              Ето и къде седи точно..

Натиснете снимката за да я уголемите Име:IMG_20241024_175141_copy_768x1024.jpg Прегледи:0 Размер:98.3 КБ ID:6977472
              Това се оказа мястото на ламаринката при мен. Ако дръпна повече пак се вади защото нищо не я държи. Но за тези пари толкова
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20241024_213529.jpg
Прегледи:139
Размер:1.64 МБ
ID:6977491

Коментар

• cnc82
                cnc82 коментира
                Редактиране на коментар
                На този модел който съм снимал, ламаринката е абсолютно права, но играе същата роля.
                Но, както казаха и другите момчета няма никакъв смисъл да го мъчиш..

• neumoren
                neumoren коментира
                Редактиране на коментар
                В момента си работи. Просто не трябва да го дърпам силно. Така че ще го ползвам

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X