Здравейте,
Започнах един нов проект и имам около 1001 въпроса, за които бих бил благодарен да съдействате.
Предварително благодаря!
Започнах един нов проект и имам около 1001 въпроса, за които бих бил благодарен да съдействате.
- Каква е технологията/тънкостите за пробиване на почти идеално отвесни отвори в бетон, размер на отвора Ф16-18мм, дъблочина поне 80-100мм, за химически анкери? Свредла имам, префоратор имам голям, но сега има изискване за почти идеална отвесност, леки кривини ще се нивелират след като се постави шпилката и химическия анкер.
- Къде около София мога да намеря фибран с дължина 250см, дебелина 70 или 80мм?
- Кой магазин/борса/доставчик ще препоръчате по Софийско за лепило за топлоизолация, синтетични мазилки, армиращи мрежи и т.н. предпочитам да ползвам Церезит/Вебер или нещо доказано като качество и съответно търся добри цени?
- Някой може ли да препоръча доставчик в Софийска област на бетонни смеси, които се смесват на обекта, това са едни големи камиони с инертните материали, цимента, водата и т.н. всичко се смесва във ръкава когато се налива бетона, сместа се регулира и настройва прецизно и реално няма излишен бетон, смесва се точно колкото е нужно за каквато марка е нужно? Тия камиони обикновенно са многоосни и по-леки и по-проходими от обикновенните бетоновози, мястото е малко проблемна достъпност поради нивелация и тесен път и ограничения във височина. Освен това искам да контролирам процеса и да добавя синтетични фибри и пластификатори с мои материали.
- Къде в Софийско може да се купи малко но качествен, прав, сух дървен материал за покрив (дължини поне 4-5 метра), количеството е малко но е важно добро качество на материала, няма нужда от екзотики, просто има нужда от спокойствие, че няма да се изметне и огъне всичко след няколко месеца като изсъхне?
- Ако не намеря бетоновоз/бетоносмесител, къде в Софийско е най-изгодно да се купи хубав цимент, чувам страхотии за някакви турски ментаци и т.н. ?
- Къде има добра наличност и нормални цени за материали за шпакловане и гипскартонски истории(профили, крепежи, картони, ленти, смеси за мазилки и т.н.), Софийска област?
Предварително благодаря!
Коментар