Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АВТОМАТИЧНА ПАРКИНГ БАРИЕРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• АВТОМАТИЧНА ПАРКИНГ БАРИЕРА

Както е видно от заглавието за малък двор с няколко парко места търся да закупя паркинг бариера.

Основни изисквания:
    дължина 3 метра;
    отваряне с дистанционно или по-добре с чип;
    брой чипове или дистанционни около 10;
    възможност за аварийно ръчно отваряне;
    лесен монтаж;
    ще се ползва неинтензивно до 20 пъти за 24 часа;
    време за отваряне - под 10 сек;
    лесна поддръжка;
    НИСКА ЦЕНА.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Светльо много съм труден от към време,пращам ти телефон на колега за бариерата.Но.....
    Бариерата си е бариера,тя идва в комплект със основа,тяло рамо със пружина,за 3 метра е единична.
    Във много редки случаи има и модул за дистанционно...което силно не ти го препоръчвам в никой модел и случай.Дистанционното е добре да е външен модул ,нямащ нищо общо със управлението на бариерата.

​​​​​​Фотоклетките са опция ,колчетата за тях също,лампи разни също.Четците са отделна система.

Мога да ти напращам всичко ,но за монтажа не ме търси по рано от февруари ,март догодина.

Излизането също ли ще бъде с чип/карта,има варианти за индуктивен кабел във земята ,пода и т.н

В момента в който колата тръгне към бариерата ,тя да се отвори автоматично.Влизането с чип/карта

п.п Поддръжка при тея бариери е почти нулева.Поддръжка има при хидравличните ,но те са едни други пари ,за огромни натоварвания и дълги рамена.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Пода е бетонови паркоелементи с трева. Не е невъзможно да се развали, но е труд, време и пари.
      Ако е с дистанционно на 432 МгХц не се нуждае от допълнителни кули за четци като при карти и чипове. Но пък дистанционните са неудобни за работа, скапват се от премятане по джобовете и струват по 30-тина лв за брой-оскъпяват доста.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Дистанционните, ако някой наоколо е достатъчно напорист, се прихващат и копират сравнително лесно.

...но пък много коли имат като екстра модул за автоматично отваряне на гаражни врати и бариери. "Новото" ми возило ще има такова. Не че ще има къде да го ползвам де...
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• s_s1
          s_s1 коментира
          Редактиране на коментар
          WJ имаше предавателен модул, но никога не съм го програмирал, сегашния ми WK мисля че няма, но не ми е нужен.

А относно прихващането и копирането не е пролем, защото при малък паркинг на малък жилищен блок няма как да се вмъкне непознат автомобил и да остане незабелязан за дълъг период.

Месечно харчим към 10-15 броя модули със дистанционни.Ползваме ги за каквото се сетиш.От управление на бариери,паник бутони,отключване на входни врати на златарски магазини,старт на входно време ,гаражни врати,болнични системи....често при скъсани домофонни кабели,прехвърляме сигнали със такива...никога никъде не съм имал случай на прихванат копиран код ,а не е да не съм пробвал....

Спарки ,закуска обяд и вечеря за теб от мен ,за моя сметка...ако успееш да копираш дистанционно с което работим....И нека митовете с това да приключат,не казвам че е невъзможно,но не и за външен човек,извън производителя.И със дистанционните на бсм сме си играли,и със тези на марк,и градските легенди с визитките ги знаем....

Ние ширпотреба не ползваме,универсалните са друга тема.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Извън темата. Към ронин: и ти ли вампирясваш по никое време заради бачкане? Време е за малко отпуска, че живота е доста кратък. И е един със сигурност! Познай от къде знам. Ще те търся напролет, ако успея да завърша новата си къща в Нови хан.
          Пздрави! И успех.

Коментар

• Roninn
            Roninn коментира
            Редактиране на коментар
            Диагнозата е точна

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          ...никога никъде не съм имал случай на прихванат копиран код ,а не е да не съм пробвал....

Спарки ,закуска обяд и вечеря за теб от мен ,за моя сметка...ако успееш да копираш дистанционно с което работим....И нека митовете с това да приключат,не казвам че е невъзможно,но не и за външен човек,извън производителя...
          Добрата новина (или лошата, според гледната точка) е, че това, че ти не можеш да изкопираш подобно дистанционно, не означава автоматично че никой не може.
          Има хора с по-прилично оборудване, по-аналитичен ум, които знаят как да попитат човекът работещ при производителя, и прочие подробности които би трябвало да са ясни...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Roninn
            Roninn коментира
            Редактиране на коментар
            Такова питане направихме ние ,отговора беше един камион подписани документи и няколко стотин хиляди долара,които бившия ми шеф плати и след една година развойна дейност започна да ги произвежда,две години по късно ,производителя смени протокола по комуникационната шина от 8 бита на 16 бита и всичката произведена периферия се оказа OUT OF SERVICE....едни 6 цифри на доизживяване.

А какво мога или не мога в тази насока,няма да коментирам в публичен форум.Ако се чувстваш обиден че поканих Спарки, чувствай се и ти поканен.

Априпо....днес със бившия колега Вальо (Drunkman) който много уважавам,коментирахме подобен негов проблем.Затова по горе казах че се дистанцираме от ширпотребата .....Вальо ползва универсални дистанционни във които предварително са заложени протоколите и криптирането с алгоритмите ,на повечето произвидители, независимо дали са с фиксирани или динамични кодове, и се копират и си работят и с едно дистанционно отваряш 5 врати на бенинка ,бфт ,вдс и т.н ...

• Roninn
            Roninn коментира
            Редактиране на коментар
            Сега видях подписа ти.....ми жив и здрав.

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Нищо против - казах вече че писах горното, защото твърде масово случая не е такъв. Наясно съм че има много системи, скъпи и евтини, лесни и трудни. Масово за неотговорни неща (бариерата в общия случай е такова, както и вратата за задния двор на кооперация) се ползват евтинджоси, които се копират безгрижно от всеки втори ключар например.

То би било срамота човек с това да си изкарва хляба и да няма решение, ако трябва нещо повече.

Не се сещам кой би се занимавал с копиране на кодове заради някаква бариера за паркинг.
          Ще се наведе и ще мине под нея.

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Или минаваш в ляво от нея през бордюра като на Мола у Вегас, чакаш китаеца пред теб да си сканира билетчето 5 минутки,писва ти,ляв волан и малко газ и си готов

Подобни дистанционни се използват и за други цлеи. За някои от приложенията можеш да прочетеш малко по-напред в темата.
          Тайната Пенчо е в четенето, а не в писането.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Не се сещам кой би се занимавал с копиране на кодове заради някаква бариера за паркинг.
            Ще се наведе и ще мине под нея.
            2 години паркирам на паркинг, чиято врата е с дистанционно. Базов клас дистанционно се копира абсолютно елементарно, а масово на такива места се ползва именно базов клас, точно защото масово няма и нужда от повече. Споменах го само за да се знае.

Масово дистанционните на евтини авто аларми са същите - фиксиран код, който може да се прихване от стотици метри с "оборудване" за двуцифрена сума - насочена антена с достатъчно усилване и приемен модул за съответната честота, към който закачен микроконтролер за 50 стотинки.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Скоро познат си монтира 6 метра нещо към 2 300 - 2500 лева по спомен с доставката и монтажа.
              3 метра ще е доста по евтина.
              Тя е със по малък редуктор понеже е по лека .
              Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
              Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

• Roninn
                Roninn коментира
                Редактиране на коментар
                6 метра е сериозна работа и е задължително с двойна пружина.Повечето имат и отделни крепежи за двойните пружини и много често тея крепежи се късат.Поддържах до преди 6-7 години всички бариери на Умбал Свети Георги Пловдив...и Диспансера ..и клона на Васил Априлов.Както знаем,това е най-голямата болница в България.Там натоварването беше ужас.Спомням си че почнах да правя шпилките и другите неща от точно определен вид стомана ...която издържаше.Като казвам точно,имам в предвид точно до буквата....имам все още заготовки някъде.Отделно контрола на достъп на същата болница,служебните асансьори....операционните ...
                Последно редактирано от Roninn; 05-11-21, 05:30.

Мислех, си, че бариерата е "просто нещо", но опциите са многобройни и изборът няма да е лесен.
              За сега проучвам възможностите и искам с минимум трици да уловя максимум маймуни.
              Може би за моя случай по евтино ще ни излезе с дистанционни управления.

Моля да ми подскажете ако има други високотехнологични възможности като директна връзка със смартфон чрез блутут или уай-фи.

Коментар

• cecoa1
                cecoa1 коментира
                Редактиране на коментар
                Вземи най-простия вариант за неотговорни неща, дистанционни от аларма си обучаваш неограничено и са по 5-6лв. Едва ли някой ще ти ги копира щото идеята е просто символично да е ясно, че не е разграден двор. Недостатък е, че сигнала на дистанционните може да бъде заглушен нарочно, та е хубаво да имаш резервен вариант.

• Roninn
                Roninn коментира
                Редактиране на коментар
                Дистанционно за 5-6 лв не съм виждал от 25 години

• Roninn
                Roninn коментира
                Редактиране на коментар
                Светльо,избора ти е лесен,делиш го на три етапа,първия е доставката и монтажа на самата бариера...те са според натоварването на месец,брой отваряния за месеца под 2000 или над...От екстрите,искай само фото клетката,нея я смятай за задължителна!Нищо друго.

Втория етап е контрола на достъп...кой и как ще влиза,с какво,чип,дистанционно ,гсм и т.н

В момента имаме система за видеонаблюдение със разпознаване на номерата ,приближаваш и системата те познава и отваря,нямаш никакви други разходи,ето нещо подобно правено от нас.Пускам го като пост по долу

Имам гсм модул ,във който се вкарват точните телефонни номера .При звънене от дефинираните номера,отваря бариерата/врата или каквото там се върже....

Коментар

https://youtu.be/XibYSC1uyh0
                Разпознава номерата и отваря,ако си външен или сменяш колите,имаш карта/чип...Тук тая система отделно ти води и кога си дошъл на работа ,и дали си излезнал със служебна или лична кола....щото ти брои часовете на края на месеца и ти формира заплатата.Отделно има билинг система,плащаш и ползваш ,изтича наема,и си аут.
                Излизането е автоматично със антена в земята...

https://youtube.com/shorts/XbaMYEowHc8?feature=share
                Не обръщай внимание на коментарите,че клипа беше закачка към един наш колега работещ на друг обект с екипа си,който цял ден псуваше че не му върви работата,а ние си свършихме нещата и си тръгнахме парадно през бариерата.
                Последно редактирано от Roninn; 05-11-21, 05:52.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=XibYSC1uyh0
                  Това нещо не мога да го гледам, защото гугъл контакта ми иска да потвърдя възрастта си с лична или кредитна карта.

Коментар

• Roninn
                    Roninn коментира
                    Редактиране на коментар
                    Бариера със разпознаване на номерата,камера която вижда номера и тойотата хайлукса как влиза.Не съм правил нищо като настройки

• large
                    large коментира
                    Редактиране на коментар
                    @Ронинн,

Маркирал си клипа като "неподходящ за зрители под 18 или под 16г".
                    прегледай настройките

• Roninn
                    Roninn коментира
                    Редактиране на коментар
                    Да,даже не съм разбрал как

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X