Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Циркуляр KENZO

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Циркуляр KENZO

    Здравейте.Преди време ми попадна това.Искам да го пусна в действие,но излязоха въпроси.Не мога да разбера,какъв диск е най подходящ.Диаметъра на шайбата,където се поставя диска е около 13 мм.В нета най-близкия е 15мм.Външен диаметър около 150мм.Ако някой е запознат с това приспособление ,моля да каже какъв диск,размери и с колко зъби да е.И другото.Дрелката,която съм предвидил е 650W и макс 3500 об/m.Става ли за тази работа?
    Ще режа дървени и пресовани плоскости до 22 мм и дължина до 50–60 см.
    Прикачени файлове
    Дизелов Jeep, не е Jeep.

  • #2
    Това някаква приставка за бормашина ли е? Навремето имаше подобни приставки за ловешките дрелки,някой ако има да сподели доколко вършат работа. Иначе от това което си описал,предполагам дискът е с инчови дименсии 1/2 отвор и 6 инча диаметър. Имах навремето едно циркулярче Блек и Декер с инчов диск,та намерих диск от Бош с размери по спомен 12,7 отвор и 5 инча диаметър. Ама беше скъпичък, 30 лв. близо. Пусни едно търсене през Гугъл за циркулярни дискове с отвор 12,7мм, гледам излизат доста за Блек и Декер с размери 12,7Х 156мм.
    Последно редактирано от mitko 53; 03-06-20, 04:54.

    Коментар


    • Krelion
      Krelion коментира
      Редактиране на коментар
      Да,приставка за бормашина.Взех я от битака заедно с приставка шлайф.Бях забравил за тях и си купих шлайф.Оня ден
      ми попадна,като подреждах.Една бормашина Манесман и пасна идеално.Това е толкова старо ,че по модела нищо не излиза в интернет.Точно 12,7 мм ми показва тъпия електронен шублер.Много ми помогна Митко!Разбрах стандарта,все ще намеря диск.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X