25 квадрата баня ,5 кв. под,20 стени ..с извозване,без цигани
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
търся някой да ми изкърти банята
Свий
X
-
Последния път като правих ремонт, взех под наем 8 кубика контейнер. Стоя на улицата 10 дена, за което време майсторите изкъртиха и налепиха банята, а аз в това време свалих тапети, шпакловах и боядисах две стаи. На десетия ден викнах фирмата да си вземе контейнера. Цялото удоволствие ми струваше 200 лева за контейнера. Нормалната цена мисля беше към 150, другото до 200 беше наем, задето им задържах контейнера повече от 5 дена. В тая цена е включено и извозването до сметище, друго не съм плащал.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение1000 лв
в нета намерих предложения от 180 до 250.. е има и такива и като твоите за лапни шарани
Коментар
-
Казах, за колко аз бих свършил работата. Не че се занимавам с товаПонеже не си писал колко пари даваш. Или е търг с тайно наддаване ?
-
При положение ,че си намерил в нета , защо търсиш и тук? Будали ли търсиш или шарани? Надницата на продавачка в магазин за хранителни стоки е 50лв. , нито мъкне чували , нито и трябват машини , нито и трябва бус. Аман от канцеларски тарикати. Що не вложиш пари в машини и транспорт , и да започнеш да работиш с ръцете си , та да видиш колко е лесно.Последно редактирано от motor_men; 06-05-20, 20:05.
-
-
Първоначално публикуван от antonio66666 Преглед на мнение
не познаваш парите колега
в нета намерих предложения от 180 до 250.. е има и такива и като твоите за лапни шарани
Коментар
-
350 лв + 80 лв за сметището
-
Как без цигани бре, кой ще рути, аз мога само супервайзор да бъда .
- 1 like
Коментар
-
ок..не съм се изразил правилно сигурно,занимавам се с ВИК,бутал съм бани и вани като на колегата,но търся някой който се нуждае от пари в тази криза...
на две работи работя и нямам време за тази работа в момента,имам машини и тн..
а за надницата...ебаси надницата за 3 -5 часа са бутане на баня..и 20 кинта за сметище..извинете ме..ако някой от вас ми даде 1000 лева за 25 кв. бутане и извозване ще ви го направя не с бели хора а и по бански
Коментар
-
Сега вече ми стана ясно , трябваше още в началото да кажеш , че си посредник. Значи , хванал си клиент да му ремонтираш банята. И искаш някой балък да изкърти всичко , да го напълни в чували , да го свали от шестия етаж , да го натовари в бус , да го закара на сметището , да си плати , да то разтовари., И ти да му дадеш по-малко от това което си намерил в нета. А я кажи , ти колко пари ще вземеш за това от клиента?
-
-
Това, дето някой за 180 лева ще дойде да ти кърти и носи на гръб от 6-ти етаж, че после и да транспортира строителни отпадъци, нещо ми прилича на стръв баш за лапни шарани, които кълват на гола кука.
Като искаш евтино, стягаш се в кръста, къртиш, чистиш, сваляш до контейнера, който си си викнал срещу 90-100 лв. Като, общо взето, гледаш да се справиш по-бързо, защото тъпанарите наоколо неизбежно ще използват твоя контейнер да си хвърлят своите отпадъци, в т.ч. и битови.Ние не сме неутрални!
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар