Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пералня whirlpool 5104 - размер лагери и семеринг

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Пералня whirlpool 5104 - размер лагери и семеринг

    Здравейте! Малкият лагер е цял(но, износен), там проблеми няма да има с намирането му. Големият лагер, е на дреп, извадих две съчми(половинки!), размера му ще го взема от черупката на лагера и диаметъра на оста(срязан е, не излизаше). Проблема е в това, че не знам параметрите и вида на семерингата!? Ако, е обикновена семеринга, ще взема диаметъра й от лагера, и широчината й от мястото където е лежала. Обаче ми се струва, че не е обикновена семеринга. Тази втулка(на снимката) по оста, част от комплекта на семеринга ли е, защото виждам, че зад нея също трябва да има някакво уплътнение(което го няма), иначе би влизала вода от там!?? От къде във Варна, могат да се закупят въпросните части? Весели празници!!!

  • #2
    Търси уплътнение точно за модела, ако такова се продава. Не съм виждал до сега пералня с обикновен семеринг там. Най-малкото, на обикновен семеринг пружината му ще замине за норматив.

    От магазин за резервни части за перални се купуват тия матракулки.
    Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

    Коментар


    • #3
      Греда с ваденето на черупката на лагера. Не бях виждал, лагер сцепен по цялата обиколка, все едно са два лагера! Сега няма и ръб по които да бия черупката, ще трябва да търся задната част, на корпуса на барабана. Дали ще стане от друг модел пералня, марката да кажем ще е същата.

      Коментар


      • gy6ter
        gy6ter коментира
        Редактиране на коментар
        Не съм пробвал ,ама не може ли да се изпили с машинка за гравиране част от черупката ?

      • sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Може, ама ще има да пилиш до края на извънредното положение. По-скоро помисли за начин да го счупиш на 2 или 3 места. Не би трябвало да е много трудно, предвид състояниет на лагера.

        ...пък и като гледам имаш 2 чопа на корпуса, предвидени точно за вадене. С подходящ инструмент може да се избие от другата страна.

    • #4
      Ако имаш възможност завари един болт за останалото от лагера, като след всяка капка охлаждаш и после бой по него с обратен чук.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X