Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Строеж без регулация?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: Строеж без регулация?

    Въртят ми се разни идеи някога да си построя една къщичка тип сглобяема на сред врачанския балкан . На мястото е била някога в началото на миналия век къщата на пра дядо ми . Там дори и да искам няма как да ме електрифицират и водоснабдят . То кладенец си има а малко по нагоре и извор на който е изградена чешма . Изгребна яма дори и да изградя няма кой да я изгребва . Там се качва само камион от типа на Урал и то ако е сухо .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

    Коментар


    • #32
      Хора на Земеделска Земя може да се слага преместваеми обекти като Фургони и така наречените Контейнери и др ,който са преместваеми .За строеж без смяна на Земеделската Земя също може да се строй по Наредба 19.До 10 декара е 70 кв метра над 10 декара във землището на съответното населено място може да се строй до 300 кв метра метра -рзп.Като Преместваемите неща на всеки 5 години се плаща някаква малка такса в общината за презаверка.За Ток и Вода също може да се вкара но всичко зависи на колко метра е Тока и Водата от имота.При Упи имот е същата процедура не си мислете,че е по лесно там.На всякъде се плаща.

      Коментар


      • #33
        Злой Бръкаш на земеделска земя до 10 декара също можеш да Стройш по Наредба 19 но е 70 кв Метра!Над 10 декара е 300 кв метра.Също така бъркаш за Тока и Водата за Земеделските Земи.Законо се вкарва Ток и вода при Наредба 19 защото се прави Съгласуване със дружеството по ВЕК и ЕРП.Навсякъде се плащат такси за съгласуване и всичко си е законно.
        Последно редактирано от vasko12; 16-03-23, 16:36.

        Коментар


        • Тропчо
          Тропчо коментира
          Редактиране на коментар
          Ехеее! От 2008-ма досега, колко ток и вода изтекоха към тия къщи...

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X