Доста е "според зависи", но по-скоро не. По-малки фирми или самостоятелни бойни единици рядко имат навика да се рекламират в Интернет. Поне по мои впечатления де.
Имам един познат със сайт и е-поща. С пощата се занимава жена му, отваря я...да кажем веднъж на 2-3 седмици.
В уЕба е загубена кауза да дириш такива неща. Малки фирми има, но цените им са като за фирми.
Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
С колеги от форума най добре . От кръчмата свестен майстор рядко ще намериш , в нета засичал съм снимки публикувани в сайтовете на хора които не са присъствали на обекта . Майсто по лични препоръки , и добър майстор много рядко работи за без пари .
Да заетоста е важен общ принцип, най-сигурният вариант да се свърши работа е командировка на доверен човек .
Освен това командирования на повече от час-два път няма как да движи и други обекти, фокусира се само върху дадения и се стреми да свърши бързо работа.
Мога ти дам един от тези, които работят със записване за след поне 2-3 месеца.
Проверен със гипс-картон и шпакловка на 100 квадрата къща, 4 стаи, дълъг коридор, на височина 2.7м, + таваните. Направи ми и банята от голи стени до "ключ", включая ВиК, и монтаж на санитария, и бойлер. Оправяне на ъглите след ПВЦ дограма.
Работи и зидария, и външни мазилки.
Докато работи у нас го хванаха още 4-5 клиента, виждайки, какво и как прави.
Снимки "преди и след" на лични.
п.п. Фактът, че заплатата ми е в паунди не повлия на цената за работа.
п.п.п. Имам още един, който ми отказа, поради заетост.
Последно редактирано от krasi-mir; 10-10-19, 07:15.
Коментар