Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Системи за омекотяване и пречистване на вода за бита.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

[QUOTEОмекотители има в различни размери от малка диня до размер ВШД - 120х50х30см и по-големи, къде живееш та не може да намериш място за системата.][/QUOTE]
    Правоъгълен, издължен вертикално двор(53 метра) с денивелация(поне 10, може и 15метра) и къща в средата . В къщата няма открити тръби и кранове. В горната част на двора, над къщата има бетонирана площадка(около 50кв), а сондата и шахтата са почти централно позиционирани. Всички тръби след това са скрити дълбоко. Бетонна ограда(пояс), стълби, площадка, автомобилен подход под къщата, съседи, денивелация към къщата и 30 метра до улицата септичната яма пред нея. Ако беше лесно къде да изнеса отработената вода, то нямаше да питам. Когато е проектирано и правено не е имало такава идея.
    ...Вегетарианците са прекрасни. Обичам да ям вегетарианци и като се замисля, съм ял само вегетарианци...
    ...0888 766485...

Коментар

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Моите съболезнования за проекта

Идеята ти има логика за монтажа, саламурата от омекотителя е малко и може да я пускаш някъде където не ти пука много за растителноста или да я събираш, не мисля, че е толкова много, двуцифрено число в литри на седмица я има я не.

Тука ме убихте на 3 пъти.
    1. Водата е с твърдост "250 немски градуса" Баси. Как го премериха това, бе? Това е 2500мг/л. Достъпните тестери мерят до 20dH
    2. "Омекотената вода не става за пиене. !?!?!? Защо? Защото има по-малко или никакъв калциев окис?
    3. Вода от обратна осмоза не става за пиене. !?!?!?! Това, па защо? Тия които продават домашни осмози, точно за пиене ги продават. Значи са мУшенници, или?

....4 Няма къде да си пусне водата от промивката на смолата Не бях виждал къща без баня, кенеф и улуци. Това, последно къща ли е или вигвам.

Ако няма канал, за какво се ползва сондажа?
    Омекотитела не е удачно да е навън зимата. Ще замръзне.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      ...3. Вода от обратна осмоза не става за пиене. !?!?!?! Това, па защо? Тия които продават домашни осмози, точно за пиене ги продават. Значи са мУшенници, или?...
      Съдейки по часа и тона на поста ти, допускам че той не е вследствие на някакъв интерес или любопитство, а по-скоро показва (зло) употреба със силата...
      Уважавам те де, да не си полислиш друго!
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Вода от обратна осмоза става за пиене ма не ти носи нищо.купи си Геторейд на прах

За друго става,да си сипеш у батериите даже става
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Ако си в пустинята и разполагаш само с осмозна или дестилирана вода, разбира се че и двете стават за пиене. Ама в ежеднетието е безсмислено. Ненужен тормоз...

И коментаторите...

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Може да ти изрита камъните от бъбреците

Последно осмозната вода не става за пиене или е безсмислен ненужен тормоз?
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Поне на теория метода обратна осмоза е най евтиния метод за пречистване на питейна вода . Даже на повечето трапезни води които се продават на пазара изрично си го пише . https://www.gornabania.com/bg/%D0%BC...B8%D0%BA%D0%B0

• gy6ter
            gy6ter коментира
            Редактиране на коментар
            На тези води се добавят минерали.Осмозната вода е агресивна към черните метали,разбрах го след като корозира един инструмент охлаждан с вода от обратна осмоза .Знам,че чистата осмозна вода,без добавяне на минерали не е полезна за всекидневна употреба и има някакво въздействие върху щитовидната жлеза ,но не съм се интерисувал по-подробно.

• drukman
            drukman коментира
            Редактиране на коментар
            И в най-евтината домашна обратна осмоза (300-350лв) има добавител на минерали. 1, 2 или повече, по избор.

Питаш: "ти мен уважаваш ли ме?"
          Разбира се че те уважавам.

И коментаторите...

Коментар

Имам вълшебен фас.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X