Помагайте колеги и колежки най-вече коя машина да се вземе.
За сега избора е м/у Зелмер тип Aquawelt Плюс ZVC762ST (VC7920.0ST или Aquawelt ZVC764C.
Другият претендент е Миеле тип Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3.
Основните изисквания са да има турбочетка за почистване на килими и мокети.Имам бели вълнисти папагали и тъмни мокети.
Имам и две жени с буйни коси дето имат навика хем да им падат хем и да им растат така,че винаги да са като овце преди стригане.
Та проблема е събирането на тия всичките хубавини от мокетите,ламината и плочките.
Прахосмукачките са на сходна цена в момента.
При Зелмера силата на засмукване е значително по-голяма,но и двигателя е 2 пъти по-голям.
Миелето си смуче де и е доста по-тиха.
При миелето имаме качество на изработка на материалите с години напред пред зелмера.
И двете имат всичко нужно за почистване на тоя тип боклук който се натрупва при мен.
НО!
Миелето е с 2 години гаранция.Зелмера е с 4.
Миелето смуче само сухо като има и филтър за миризми който колко работи няма да разбера докато не я натисна на ползване.
За миелето плащам не малък данък марка.
Като цяло ми харесва повече,но няма екстрите на зелмера.
А Зелмера от своя страна идва с набор от една камара приспособления.
Има воден филтър което е супер стига да работи като хората.От там прах на изхода няма да има.
Може да пере мокети,дамаски килими и да смуче акари уж от матраци.
Може да смуче разляти течности.Абе много работи може на книга.
Ама е пластмасово колкото си иска.Да те е страх да го пипнеш.
Как ще е при ползване божа работа.Колко ще изкара пак.
Но има гаранция де.
Та съветвайте.От тия трите ли да избирам.Коя да избера.Друга някоя ако ви дойде дето е ползвана яко по моята схема и сте доволни казвайте.
Ще го мисля до понеделник и ще взимам нещо.
Бюджета до към 500лв.
Поздрави и благодаря за идеите предварително.
За сега избора е м/у Зелмер тип Aquawelt Плюс ZVC762ST (VC7920.0ST или Aquawelt ZVC764C.
Другият претендент е Миеле тип Complete C3 Cat&Dog PowerLine - SGEF3.
Основните изисквания са да има турбочетка за почистване на килими и мокети.Имам бели вълнисти папагали и тъмни мокети.

Имам и две жени с буйни коси дето имат навика хем да им падат хем и да им растат така,че винаги да са като овце преди стригане.

Та проблема е събирането на тия всичките хубавини от мокетите,ламината и плочките.
Прахосмукачките са на сходна цена в момента.
При Зелмера силата на засмукване е значително по-голяма,но и двигателя е 2 пъти по-голям.
Миелето си смуче де и е доста по-тиха.
При миелето имаме качество на изработка на материалите с години напред пред зелмера.
И двете имат всичко нужно за почистване на тоя тип боклук който се натрупва при мен.
НО!
Миелето е с 2 години гаранция.Зелмера е с 4.
Миелето смуче само сухо като има и филтър за миризми който колко работи няма да разбера докато не я натисна на ползване.
За миелето плащам не малък данък марка.
Като цяло ми харесва повече,но няма екстрите на зелмера.
А Зелмера от своя страна идва с набор от една камара приспособления.
Има воден филтър което е супер стига да работи като хората.От там прах на изхода няма да има.
Може да пере мокети,дамаски килими и да смуче акари уж от матраци.
Може да смуче разляти течности.Абе много работи може на книга.
Ама е пластмасово колкото си иска.Да те е страх да го пипнеш.
Как ще е при ползване божа работа.Колко ще изкара пак.
Но има гаранция де.
Та съветвайте.От тия трите ли да избирам.Коя да избера.Друга някоя ако ви дойде дето е ползвана яко по моята схема и сте доволни казвайте.
Ще го мисля до понеделник и ще взимам нещо.
Бюджета до към 500лв.
Поздрави и благодаря за идеите предварително.
Коментар