Здравейте, от 1 година използвам Viadrus U22 34kw Basic с горелка GP32. Наскоро започнах да срещам в чужди форуми мнения за повдигане на котела и монтиране на пелетната горелка отдолу. Като резултат се повишава значително КПД-то и икономията на пелети, тъй като се използва по-пълноценно водната риза, която е отдолу. Имам нужда от повече мнения и информация по тази процедура, някой правил ли го е и какви впечатления има?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Viadrus U22 34kw Basic с горелка GP32

Свий

X
- 

От: Viadrus U22 34kw Basic с горелка GP32
Всичко е описано с подробности и снимки в темата за всегоривните котли. Само да имаш време, че стана голяма.На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
"Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин
 - 

Има ли някой от София или района, който е повдигал котела на кутия или има опит в тази сфера за консултации или да го направи, разбира се, срещу заплащане. Също така да помогне с настройките на горелката след това.
Коментар
 - 

Има много в горепосочената тема, има и чертежи. Пусни там въпроса, все някой ще реагира. Аз съм с U22, 20 квт и съм си правил сам кутията с горелката, но не се наемам да помагам само по една причина - липса на време.Първоначално публикуван от bobi1212 Преглед на мнениеИма ли някой от София или района, който е повдигал котела на кутия или има опит в тази сфера за консултации или да го направи, разбира се, срещу заплащане. Също така да помогне с настройките на горелката след това.На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
"Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар