Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепене на кант на мебели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лепене на кант на мебели

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    + спецЯлен шприц за около 50 леФа Много Экономично го посъветвА.
    Никой не те кара да го купуваш!
    Капиш?
    А и не ти требе, ама това е друга тема.
    Работи с с малка шпакличка, за чий У. ти е шприц.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      Я, му намажи един полиуретан .. цвят какъвто има у железарията, да постои пристегнат канта няколко часа и .... чекай да се разлепи.
      Да докладвам. Взех няколко типа лепило, едното от които полиуретан на "салам". Нямах пистолет да го разнеса, реално не ми и трябваше, си взех колкото ми трябваше, с една клечка за зъби, и започна нанасянето. След което плътно ги стегнах с тиксо, което да прилепи канта към вратата.така престояха 24ч. Всичко се залепи толкова здраво, че направо не повярвах. Благодаря.

Коментар

+ спецЯлен шприц за около 50 леФа Много Экономично го посъветвА.
        Въпросната джаджа се намира за по 20-на лева. И, между другото, е полезно да я имаш, ако ти се очертават различни ремонти, които могат наложат използване на уплътнител.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Въпросната джаджа се намира за по 20-на лева. И, между другото, е полезно да я имаш, ако ти се очертават различни ремонти, които могат наложат използване на уплътнител.
          Къде се намира, че на мен ми трябва? Искам да си сложа "PENOSIL" на едни фуги, PENOSIL намирам в изобилие, но само саламите, а шприц - не. Мернах някъде из интернета, ама са по 50-100 лв.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Къде се намира, че на мен ми трябва? ...
            Примерно Ташев

или на Военна рампа - https://gsstroimarket.bg/bg/product/...niev-15-h375mm

или Практикер, или Баухас

Аз си взех преди време от лидълските - прилично качество и върши работа.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Това е щото сте баровци и търсите скъпарски.

https://shop.valerii.com/Pistoleti-z...?product=13073
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Е, то си пише "ЗА ПОРЪЧКИ НА ЕДРО".
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Е, то си пише "ЗА ПОРЪЧКИ НА ЕДРО".
                  Не. За поръчки на едро е инфото за бройка в кутия
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

В Практикер е същият с лев и малко отгоре. Като го поръчаш онлайн и ти сложат и доставката ... Все тая
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      В Практикер е същият с лев и малко отгоре. Като го поръчаш онлайн и ти сложат и доставката ... Все тая
                      Да, Валерий е вносителя и продава на дребно с една идея по евтино. Също така никой не те спира да им отидеш до физическия магазин. Но това са подробности. Идеята е че тия пистолети отдавна не са скъпи.

Коментар

Благодаря, поръчах си един от въпросния ВалериЙ. 4 лв. доставка със "Спиди" до адрес.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                          ... Пробвах с каниколит и пристягане ...
                          Това нЯщо е подходящо за pvc към pvc, лепене на пръсти един към друг, и ограничен брой други материали в бита. След него почти няма полезен ход без да се изчегърка до нула. Което понякога въобще не е лесно.
                          Та ползвайте го само в краен случай.

Коментар

Почти винаги поддържам в мазата един салам пу 50,каноколит и поксипол-10мин/двукомпонентно/. Обхващат ми 99% от материалите които трябва да лепя.
                            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                              Това нЯщо е подходящо за pvc към pvc, лепене на пръсти един към друг, ...
                              Т.нар. "секундни" лепила са особено добри в последното. По принцип гледам имам едно такова, че са подходящи за лепене на по-дребни неща, за предпочитане с гладка повърхност. Опитвал съм с тях да лепя отлепен фурнир, но резултатът не е добър. При неравна повърхност лепилото се скрива в неравностите и не може да се получи добро залепване.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре де, "слама" като се сложи в пистолета и ти трябват 50-100гр, какво става с останалите 900гр? Как се съхранява? Че аз го отворих с макетният нож, взех си 20-40гр, свърших си работата и останалото замина в кофата ...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X