Тук малко ми прилича на един "Вий хубуу ми ушихти кустюмъ, ам ся, дъл ши можи да ми турити вместо тоя хастар, от е-е-е-ей тоя и ако можи, на панталона искам ощи идин задин жоб". Всеки случай, оттук- нататък, разкрояването на подобен елемент ще е сериозна кушия, независимо от какъв материал. И аз мисля, че се слага преди монтажа на дървенията.
То стъпалата са само сложени да видим как ще изглежда и не са залепени още
От: Дървени Стълбища и какво се слага от страни на стълбата
Аз имам същите стълби и цокъла е направен от фрезовани дъски,изкроени по стъпалата,байцвани и лакирани точно като стъпалата,според мен е доста естетично,но за съжаление не мога да снимам сега,защото са ми в лятната къща.Тези цокли имат силно практичен ефект,защото при миене със парцала не се мокри и съответно съсипва стената.
Аз имам същите стълби и цокъла е направен от фрезовани дъски,изкроени по стъпалата,байцвани и лакирани точно като стъпалата,според мен е доста естетично,но за съжаление не мога да снимам сега,защото са ми в лятната къща.Тези цокли имат силно практичен ефект,защото при миене със парцала не се мокри и съответно съсипва стената.
Мерси за смисленият отговор. Откъде мога да закупя такъв бял цокъл?
От: Дървени Стълбища и какво се слага от страни на стълбата
Вкъщи това е част от структурата на самите стълби, на него са закачени стъпалата (цялото стълбище е дървена структура, "цокъла" също). На вече готово стълбище викаш един дърводелец и той мери, реже, боядисва и визуално се получава същия кеф.
Мерси за смисленият отговор. Откъде мога да закупя такъв бял цокъл?
Защо точно бял а не с цвета на стъпалата?Иначе аз си го поръчах в една мебелна фирма,която за мой късмет е в селото в което ми е къщата-Паволче,но не вярвам за вас да е удобно да поръчате от тук.
Коментар