Здравейте, чакайки да се постопли си правя план за затоплящите се дни. Една от следващите задачки е да направя камината. Целта на съоражението ще е чисто декоративна. Обаче, трябва да изглежда възможно най-близко до реална такава на дърва.
Причината поради която се отказах да е на дърва е че съм мързел и не ми се мъкнат 3 етажа нагоре всеки път. А и пепел след това не ми се чисти
.
Та имам комина и под него нищо, все още. Събирам информация за бутофарните газови камини с изкуствени дърва вътре.
Тук са и питанята:
- някой ползва ли такова нещо - да сподели мнение ;
- разход средно като кг/ч ?
- какви са изискванията за самата камина ?
- как се нарича това на български и може ли да бъде намерено ?

- и едно клипче с нагледна работа на този тип съоражения:
Благодаря на отзовалите се
п.п. бутафорни дървета си намерих вече, остава да се намери основата. Или да измислим как да бъде усъществвена установката. Проектирането на металната рамка с газовите чаркове не е проблем. По-скоро подобора на материалите имитиращи максимално близко жеравата и околния пейзаж
Причината поради която се отказах да е на дърва е че съм мързел и не ми се мъкнат 3 етажа нагоре всеки път. А и пепел след това не ми се чисти

Та имам комина и под него нищо, все още. Събирам информация за бутофарните газови камини с изкуствени дърва вътре.
Тук са и питанята:
- някой ползва ли такова нещо - да сподели мнение ;
- разход средно като кг/ч ?
- какви са изискванията за самата камина ?
- как се нарича това на български и може ли да бъде намерено ?

- и едно клипче с нагледна работа на този тип съоражения:
Благодаря на отзовалите се

п.п. бутафорни дървета си намерих вече, остава да се намери основата. Или да измислим как да бъде усъществвена установката. Проектирането на металната рамка с газовите чаркове не е проблем. По-скоро подобора на материалите имитиращи максимално близко жеравата и околния пейзаж

Коментар