Трябва ми някой да изнесе навън един улук. Сградата е триетажна, в София.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Търся майстор за улук

Свий

X
- 

От: Търся майстор за улук
Писал съм му лс, но или е зает или не го е видялИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
 - 

Не знам в какво точно се състои работата, но скеле за улук рядко се ползва.Защото струва пари, монтаж, демонтаж, а пък работиш малко време.Затова масово се полва вишка, челен товарач с кош и прочие.Идва дига те за няколко часа, свършваш работа и бегай...И по ефтино даже. Официална услуга си еПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИли някой със скеле 3 етажа
Коментар
 - 

Продължавам да търся човек.
Не ме вълнува всъщност дали ще е скеле, алпинист или спайдърмен
 просто трябва да се свърши работа.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
 - 

Айсрънъра дойде днес, свършихме работата, доволен съм.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
 - 

А как дойде, със скеле, като алпинист, или като Спайдърмен ?Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеАйсрънъра дойде днес, свършихме работата, доволен съм.

ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
 - 

Е, с градския транспорт и улук на рамо е малко кофти.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеС бус

ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар