Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Микровълновата ми печка спря да загрява ?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Микровълновата ми печка спря да загрява ?
Нищо сложно няма в микровълновата печка, лошото е че вътре напреженията са високи и остават опасни минути и понякога часове след като е изключена. Иначе най-вероятно си пъхнал вътре нещо желязно и е изгоряло бушончето.
-
От снощи печката не е пускана, така че надали има остатъчно електричество в нея,
за да взема да я отворя . . .
Обаче тя "върти и свети" от-вътре,
така че ако е гръмнало "бушончето за високото напрежение" . . . тя трябва да бъде мъртвец ?
Коментар
-
От получените консултации тук и изгледаните от мен видеоклипове в Интернет, бях убеден че
повредата на 90% се дължи на излязал от строя Магнетрон, защото и печката ми е закупена
в далечната 2007 година ! За това и психически се подготвих за неговата смяна за да може
отново микровълновата ми печка Delonghi MW 380 да влезе в строя !
Взех и решение /за да не мъкна печката в сервиз, тъй като в момента нямам собствен транспорт/,
да дойде техник в къщи /срещу такса от 18 лева за посещение/ !
Преди час човека дойде на крака в дома ми и за 10 минути ми смени предпазител
и микровълновата ми заработи така, все едно нищо не е било !
Но за сметка на това пък се изръсих с 30 лева !
В момента ме е яд от обстоятелството че този "шибан бушон" го отварях и проверявах лично,
като на място установих че няма прекъсната жичка или нагорели или почернели краища,
които съответно да ме насочат към неговата смяна !
Защо ме ПОДЛЪГА този проклет бушон така и каква е реалната му стойност на пазара :
Коментар
-
Бушона не е много евтин , а за меренето ползвай уред не "око". Като извадиш таксата посещение не ти е взел нищо088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Като ти кажат -" 50 лева на започнат час..."
За какво се сещаш ?
Питай ТУК , из съфорумниците колко им е часната ставка . И после това 50 лева на започнат час , дали нямам да ти се види скромно.
Като почнат да ти начисляват километри за преход , все едно са с МАЙБАХ .
Докато се облекат и съблекат +миенето на ръце - Усещаш , че си облекчен с един тон .
За нещо което можеш и сам да си свършиш ...ама след това гаранцията вече е паднала .....
Купуваш си нова машина и воала - честита сватба със сервиза .
Тя темата е друга .
Микровълновите - никога не са били "печки" . Допълнителните "екстри " ги ползват само лаиците.
Затлачено "прозорче" , гръмнало бушонче , или изтекъл ресурс на магнитрона .
Няма други дефекти.
Коментар
-
Предпазителите се проверяват с уред . Както казва един колега за знанието и за незнанието се плаща . Повечето хора като им се повреди микровълновата я изхвърлят и си купуват нова . От вторичните съм свалил поне десетина здрави магнетрона .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар