Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторна косачка ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моторна косачка ???

Първоначално публикуван от Hito Преглед на мнение
    Колеги мнение за това:
    http://www.kosachki.com/%D0%BA%D0%BE...847-201110.htm
    Според мен, това - Да.

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
      Според мен, това - Да.
      Вчера направо натоварих MCCULLOCH-a
      Сега остава само тревата да дръпне още малко и ще напиша дали си заслужава

Благодаря на всички за съветите!
      Последно редактирано от Hito; 03-04-16, 03:26.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 02
      BMW Е46 330d 04

Коментар

Ще си копирам лекцията към една косачка, която тази вечер продадох. Имал съм и електрикови няколко вида, имам и маркова моторна коса и бях описал какво да се търси при избор на косачка:

>< МЕТАЛЕН КОРПУС. Имал съм и пластмасови и след няколко срещи с камъчета се чудя с какво да ги лепя

>< 53 см ДИАМЕТЪР на ножа (най-голямата). В следващата подточка съм описал значението на големината.

>< САМОХОДа е огромно облекчение, а този е и НА ДВЕТЕ КОЛЕЛЕТА което не знаех, че е голям плюс, докато не опитах да кося с такава със самоход само на едното колело. Ако някога сте опитвали косачка със самоход - никога няма да се върнете на друга. Декар и полвина двор го косях с ел косачка за 130 лв за 6 часа, с ел косачка за 250 лв - за 4 часа, с тази го кося за 45 минути и няма от какво да се умориш, защото само се разхождаш след нея.

>< Има КОШ И ПРИСТАВКА ЗА МУЛЧИРАНЕ (маха се коша, слага се приставката и мели окосената трева на ситно и я оставя на земята) но не я намерих за снимките. Но е налична и ще бъде с нея при продажбата. Наличието на кош и таква приставка също е голям плюс. Признавам, че почти винаги кося с коша, защото не ми харесва да остава отрязаната трева, но ако Ви мързи да изхвърляте коша - възможен е и тоя вариант. Докато на косачка без кош е невъзможно да я преправиш и да и сложиш такъв, защото трябва да се променят и вихровете от ножа така, че да вкарат тревата в коша.

>< МАРКАТА - чаркове за двигател БРИГС има във всеки магазин на Хускварна. А като се нахендрите на някои китаец, ама внесен от германия - примерно "Top class" ще ви питам от къде ще му намерите по-долу изброените чаркове...

>< На последно място, но на първо по значение - СЪСТОЯНИЕТО. На тази гарантирам, защото съм я правил за себе си и е с ЧИСТО НОВИ:
        - бутало
        - сегметни
        - лагери
        - семерини
        - стартер (палци, ролка, ... всичко)
        - гарнитури и гуми по карбуратора
        - тръбичка, свързваща карбуратора с главата
        - елемента, който свързва ножа към коляновия вал
        - ремъка на самохода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X