Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реконструкция на покрив в София-въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реконструкция на покрив в София-въпрос

Здравейте! Предстои ми реконструкция на покрив на ателие в 4 етажна къща в София.Извадени са всички разрешителни , имам одобрен арх.проект.Трябва да се премахне съществуващата кострукция над две стаи с квадратура 30 кв.м , но плочата е бетонна и да се изгради капандура с необходимата височина ..Бяха ми препоръчали майстор и фирма , но телефоните им не са активни и с една дума : в неизвестност са. Моля препоръчайте ми изпитана фирма , която би свършила работата качествено , в срок и коректно .Благодаря!

От: Реконструкция на покрив в София-въпрос

Явяваш се някъде при някакви хора, нито ги знаеш, нито те те познават, ми как да те не.....
    0887 25 78 58 ALEX_Z от съфорумците е строител.....................дано поне си русичка
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      ................дано поне си русичка
      Сексист !

P.S.
      1.Така ше оплескаш сефтето на колежката,
      а както знаем е важно за бъдещите форумни отношения, в случая.
      2. Кво им е на брюнетките ?!
      Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 07-02-16, 20:37. Причина: P.S.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Явяваш се някъде при някакви хора, нито ги знаеш, нито те те познават, ми как да те не.....
        0887 25 78 58 ALEX_Z от съфорумците е строител.....................дано поне си русичка
        Не знам дали става дума за полова дискриминация или е пословичното българско гостоприемство , защото да , наистина съм непозната и анонимна.В действителност попаднах тук, търсейки препоръчания ми майстор на покриви .Всеизвестен факт е , че когато търсиш нещо в Интернет в първите резултати от търсенето са винаги компетентните по всички въпроси бг. мами и вашия форум . Иска ми се да вярвам , че като преобладаващо мнозинство тук , мъжете са по-наясно със строителството и къде кавалерски , къде знаейки биха ми отговорили подобаващо сериозно , защото моя въпрос и проблем е сериозен. Ако реша да се задявам с някой ще потърся друга тема във форума или някой от специализираните за това сайтове.
        И да , блондинка съм.Толкова ли ми пролича?.:. И това ще помогне ли?..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X