Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купувам: теракот, конкретна шарка
Свий
X
-
От: Купувам: теракот, конкретна шарка
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеПод моста на гара Подуяне, фирма "Сико"
Коментар
-
Здравейте
Открих идентичен десен на KAI.
За съжаление го предлагат само в размер 33.3/33.3.
Оригиналните плочки в помещението са 30.0/30.0.
Не знаех, че има различни стандарти
Обсъждаме вариант „четиристранно рязане"...
Ще съм благодарен на всякакви предложения и коментариChevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеОбсъждаме вариант „четиристранно рязане"...
Ще съм благодарен на всякакви предложения и коментариБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
30/30 са изключително непопулярен разнер за България за съжаление. Вероятно и стандартите са се променили с времето. В Италия масово слагахме 30/30.
Аз наскоро търсих и 20/20, които си вървяха с 20/30. Просто са спрели да внасят, а вероятно и производителите са спрели да предлагат, както ми обясни един мой приятел, които внася основно от Испания, но и от Турция и Италия в по-малки количества. Дори облицовъчните керамика стенни ги промениха на 33,3/ 50, за да могат евентуално да паснат с масовите подове. Песимист съм, че ще намериш такъв размер, но трябва да се обикаля и да се пита.
Рязани.... Резервиран съм
Гранитогреса се нащърбва с ел машини с диск. А за машинка за рязане на плочки, ще ти трябва хубава и някой търпелив, дето си знае работата.
И въпреки всичко, след фугирането, рязаната част ще си личи.
Сложна ситуация.
Дано се намери нещо.
Успех!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Ами, какво те притеснява? Десените са определен тип и няма проблем да го срещнеш и при други производители, като изключим момента, че през 90-те години се внасяха най-невероятни теракоти в България, вкл. индонезийски и индийски, каквито сега, заради ЕС едва ли се внасят, та ако имаш късмет тия за смяна да са някакви такива - направо взимай и режи, нали за смяна са единични бройки? Иначе това 33,3 е много странен размер, някога бяха 30 на 30 най-разпространените подови плочки.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеАми, какво те притеснява? Десените са определен тип и няма проблем да го срещнеш и при други производители, като изключим момента, че през 90-те години се внасяха най-невероятни теракоти в България, вкл. индонезийски и индийски, каквито сега, заради ЕС едва ли се внасят, та ако имаш късмет тия за смяна да са някакви такива - направо взимай и режи, нали за смяна са единични бройки? Иначе това 33,3 е много странен размер, някога бяха 30 на 30 най-разпространените подови плочки.
И аз обърнах складовете за 30/30 ама са кът.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеСега 99% са 33.3 - 9 плочки квадрата.
И аз обърнах складовете за 30/30 ама са кът.
...ако въобще намери човек.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение...ако въобще намери човек.
Коментар
-
Идеята е да се изреже/заобли по четирите стени.
Все пак говорим за 4-5 плочки.
Общият десен е критичен фактор.
Алтернативата, т.е. смяна на цялото покритие в коридора и стаята е неприемлива.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеИдеята е да се изреже/заобли по четирите стени.
Все пак говорим за 4-5 плочки.
Общият десен е критичен фактор.
Алтернативата, т.е. смяна на цялото покритие в коридора и стаята е неприемлива.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар