Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си отмъстя на сервиз?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да си отмъстя на сервиз?

Покани ги на кафе, почерпи ги и им кажи какво мислиш за цялата история.
    Това ще ги накара да се замислят.

Коментар

Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнение
      Покани ги на кафе, почерпи ги и им кажи какво мислиш за цялата история.
      Това ще ги накара да се замислят.
      Това предложение ми се вижда най-разумно!
      Системата няма да се промени,но служителите могат да отнесат Вашия морален "шамар".
      За"структурирането" на шамара може да се ползват идеи и манипулативните подходи описани от Дейл Карнеги и Йозеф Киршнер.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        Вариант 3 издава пълна липса на въображение и мисъл за поне няколко часа напред = 0 .
        Надявам се - нямаш разрешително за оръжие, нали?
        Имам разрешително - притежавам 2 броя КНО...

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
          Имам разрешително - притежавам 2 броя КНО...

Ми... направо Вариант 4 с доживотна гаранция да получат сервизните техници в такъв случай!

Интересни съвети се раздават тука...

Коментар

Направи както Спарки каза и ако ти се занимава драсни до Беко. Корейци и китайци са изключително чувствителни, талянците са си като наште, Беко все пак е Коч холдинг... .
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Тия сервизи са се един дол дренки ...как ли ще се издържат ако им спре далаверата. Е и мойте преживявания с един такъв сервиз. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=164623
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Не мога да направя кой знае какво. След като се ядосах вчера, днес ми мина големия бяс и не ми се занимава много много.
                Както каза Спарки - нямам излишно време да се занимавам. Мога да се оплача в Беко, но тъй като са далеч не могат да направят нищо. Ако сервиза работи с Технополис мога да се оплача там и да им обясня какво лошо впечатление правят като верига. Ще видим.

Както казах - в бранша съм. Със сервизите оправия няма, всичките са зле. Единствено може да се държи на това клиента да е доволен. Да се отзовават бързо, да отстраняват проблема бързо и качествено, какъвто и да е самия проблем, ако трябва да сменят целия уред. При мен явно няма да стане бързо.

Имам време да мисля до другата седмица.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                  Мога да се оплача в Беко, но тъй като са далеч не могат да направят нищо.
                  Могат, дали те ще го направят не знам. Казах, че други го правят. Няма да ти отнеме никакво време, освен маалко писане другаде вместо тук.
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

За да не пълня търсачката с теми, ще използувам тази като най- близка.
                    Откъде да си купя слюда за микровълнова фурна. В случая, марка и модел нямат значение, аз ще си я изрежа по размер. Трябва ми парче.... примерно, 10х10 см.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Въпросът е ориентиран към хора, които знаят какво питам, затова е и така завоалиран. Опитвам се да избегна километричните дискусии, Божко.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                          За да не пълня търсачката с теми, ще използувам тази като най- близка.
                          Откъде да си купя слюда за микровълнова фурна. В случая, марка и модел нямат значение, аз ще си я изрежа по размер. Трябва ми парче.... примерно, 10х10 см.

От магазините за техника втора употреба. С удоволствие ще ти продадат неработеща микровълнова за 20лева.
                          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Не знаех, че в магазините за втора употреба продават и неработещи уреди. Благодаря за насоката, ще пробвам.

Коментар

Не знаеш как се търси в google? Търсиш "слюда микровълнова", и от втория линк надолу са поне 5 фирми, дето продават такова за смешни пари.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имам един до склада където се занимава с внос от Германия на всякакви уреди. От 5 микровълнови, 4 не работят, 3 се поправят ама една си остава или за резервни части, или просто си му заема място, докато не я изхвърли на боклука.
                                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X