Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Врата и прозорец за баня.От къде?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Врата и прозорец за баня.От къде?!

Подготвям ремонт на банята и се налага подмяната на вратата и прозореца.Ще ми се да ги сменя със нови алуминиеви.Като прозореца трябва да е с двоен стъклопакет и двойно отваряне.Като едното стъкло трябва да е мат тъй като е на кофти място монтиран и всичко се вижда от вън.
    Врата още не съм решил дали със цяла каса със праг или не.
    Ако някой има инфо кое е добро и си заслужава или пък колега се занимава със подобен бизнес бих се радвал парите ми да отидат при него,а не някъде си.
    Мерси предварително.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

От: Врата и прозорец за баня.От къде?!

edoors с това се занимава.

Коментар

Гледах му нещата,но врати за баня,а и прозорци не видях.Ако види колегата темата да драсне някой ред пък ако не аз ще му пиша утре например.Друг ако има инфо да казва отворен съм за предложения.
      П.С.Мерси Пенчо.

Коментар

Вероятно имаш предвид прозорец със стъклопакет /пакет от две съкла/, а не двоен стъклопакет, щото това е нещо доста различно. За една врата за баня и едно прозорче най-лесно е да звъннеш по телефона в две-три фирми /контакти от чичко гугъл като напишеш "алуминиева дограма в софия"/ и просто да избереш най-ниската цена. Щото в това, което търсиш няма нищо сложно или екзотично, че да имаш нужда от специални препоръки за поръчка. Относно вратата, праг /цяла каса/ не ти е нужна и е излишно препятствие за ползвателите. Достатъчно е наклоните на пода да са правилно ориентирани в посока подовия сифон.

Коментар

Дам Цвета именно това имам в предвид като казвам двоен стъклопакет.Знам как е най-лесно.Знам и кои са най-големите фирми на пазара при който лесно мога да отида.
          Идеята беше ако има колега който да свърши работата да я поеме той.Имам лично за сега със координати на един колега и като ми остане време ще се чуем за да мога да му дам заданието,а той на мен цената.
          За вратата с праг то аз лично знам,че е препятствие,но пък така и да миеш банята вода от нея няма как да излезе за разлика от при другият вариант.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
            Подготвям ремонт на банята и се налага подмяната на вратата и прозореца.Ще ми се да ги сменя със нови алуминиеви.Като прозореца трябва да е с двоен стъклопакет и двойно отваряне.Като едното стъкло трябва да е мат тъй като е на кофти място монтиран и всичко се вижда от вън.
            Врата още не съм решил дали със цяла каса със праг или не.
            Ако някой има инфо кое е добро и си заслужава или пък колега се занимава със подобен бизнес бих се радвал парите ми да отидат при него,а не някъде си.
            Мерси предварително.

Прозореца бух направил двуплоскостен, а колкото до вратата и прага.......бюджетен вариант е алуминиева с или без праг. Лично аз праг не бих искал, просто не е нужен както е отбелязано по горе. Не пестете от пълнежа ако и да Ви предлагат ПДЧ за по евтино.
            Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
            GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X