Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търсим майстор за гипс - таван

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търсим майстор за гипс - таван

през лято имам план да си оправим 2 стаяи. План е да се слага гипс таван каде мога да дополнително сложим лампи и ЛЕД осветление.

Нешто такаво см си омислил:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SetHeight600-ALLEGRO-03-800x600.jpg
Прегледи:1
Размер:23.0 КБ
ID:6089842

За ток ше се погрижим сам триабва ми маистор кои ше ми направи такво нешто.
    вариянт за изработка е субота неделя и аз евентуално мога да помогнем.
    да размер на стая е 3X4 метра. София
    Последно редактирано от gferen; 17-05-15, 20:39.
    o89 sedem sedem 33 986

От: трсим маистор за гипс таван

Това си е доста играчка и се съмнявам, да може да се направи за два дни, ако правилно съм разбрал.
    И ако искаш да станат изпипани нещата.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Re: От: трсим маистор за гипс таван

Да това ми е иясно да е много работа. ипочти правилно си разбрал. Но идея е да мойе и да се през 2 или 3 викенда направи. Понеже искам да см на място кога се изработва. И евентуално ди сега мисля на 3 варянти изработка.

Един е вече на кртина од горе, а втори и трети варянт е само по среда или само по страни.

Име:arki_v_gostinih4.jpg
Размер:61.8 КБ
ID:5661398

Име:IMG_0155.JPG
Размер:17.3 КБ
ID:5661399

а да си стоим на мяасто по време на изработка е при минали ремонт (од стари апартамент на сега "обновен") несем бил ништо на мяасто и е направено толкова ужасно да ми е зле.
      Парите за изграждане на дома неса проблем но искам перфектно направено. вечерта ше направин ниаколко снимки ос дегашна ситуация.
      o89 sedem sedem 33 986

Коментар

Малко общи насоки за доброто изпълнение:
        От вариантите , само третата снимка е възможна за два уикенда. Колкото повече ниши си образуваш,си увеличи и времето. На снимката е сгрешен подхода за качествено изпълнение.Преди монтажа на долната хоризонтала с вторите пердета, горните пердета трябва да са финосани, шлайфани и боядисани.Ъгъла перде-таван трябва да е проверен и коригиран.После мисията е невъзможна.
        Избери си качествен латекс-"изпъващ се" , защото обикновените си показват рогата на такова скрито осветление.
        И дори и за третата снимка, работата е за двама квалифицирани човека-монтажник +бояджия.Дали ти лично си първото или второто не е от голямо значение, защото такива изпълнения се правят от стиковани екипи.
        За другите симки- два екипа х 2 -ма.
        Преди началото се очертават контурите на тавана и точно там се проверява хоризонталността/кривините на тавана.
        А още преди това, ние си правим схема с разрези, скара на профилите и място на осветителните тела.
        При една такава подготовка , според мен не трябва да висиш постоянно, може да си контролираш според схемата когато искаш.
        За електрото-работата ти е да си изкараш извода, да уточниш трафа/ако го има, ревизионен достъп за него/ако трябва и да ги нанесеш на рисунката.Междинно окабеляване на готова скара. След латекса си ти с фрезата и монтажа на луните.

Коментар

Колко са високи стаите?
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Re: От: трсим маистор за гипс таван

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
            Колко са високи стаите?
            од пода то тавана е 270цм.
            o89 sedem sedem 33 986

Коментар

От: Търсим майстор за гипс - таван

Ако се намери маистор ,като свърши с колегата имам работа за две стаи коридор и тоалетна.Махане тапети ,шпакловка ,боя.Панел.
              Извинявам се за спама,но да не пускам нова тема.
              Honda CRF 250 X
              Touareg 3.0 TDI

Коментар

Re: От: Търсим майстор за гипс - таван

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
                Ако се намери маистор ,като свърши с колегата имам работа за две стаи коридор и тоалетна.Махане тапети ,шпакловка ,боя.Панел.
                Извинявам се за спама,но да не пускам нова тема.
                на мен не ми пречи
                o89 sedem sedem 33 986

Коментар

3х4м. с височина 2,7м. и снижение с около 22-25см. ще те мачка малко. За спалня бива, за дневна ще ти е ниско. Направи само с едно снижение (10-12см.) на едно ниво с по- мощна топло бяла светлина.
                  Даника

Коментар

И на мен ми мина през акъла това.

На мен ми доставя удоволствие да правя такива въртели, но съм доста зает в последно време.
                    Тези неща не искат бързане, пък събота-неделя, хич не ми се занимава.

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                      3х4м. с височина 2,7м. и снижение с около 22-25см. ще те мачка малко. За спалня бива, за дневна ще ти е ниско. Направи само с едно снижение (10-12см.) на едно ниво с по- мощна топло бяла светлина.
                      По принцип спалня е главен "проект" като втора стая коиа маи ниама да стане е детска стая, но за сега е изклиучвам од работи. и 10-12см 6е се пуска надолу.

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      И на мен ми мина през акъла това.

На мен ми доставя удоволствие да правя такива въртели, но съм доста зает в последно време.
                      Тези неща не искат бързане, пък събота-неделя, хич не ми се занимава.
                      Плана е бил да се направи през субота и неделя да мога да учствам в ремонта. Поне за сега стаяа е слободна и не се исползва за друго освен скалд. Изинявам се но маистори (ниама значение какви) не ги пускам сами да правит ремонти.

-----------------

Ето така са направили стая "маистори" преди.

Име:20150520_072131.jpg
Размер:59.7 КБ
ID:5661708
                      пуснали са тези прекъсвачи од 120см на тези 80 с разлога да деца мога да ги натискат . И това е в всяка стая и терас.

Име:20150520_072141.jpg
Размер:23.1 КБ
ID:5661709Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150520_072156.jpg
Размер:28.2 КБ
ID:5661710
                      Траби за топлофикация.... ниамам коментар.

Име:20150520_072147.jpg
Размер:34.6 КБ
ID:5661711
                      Така ли се прави радиятора?

Име:20150520_072210.jpg
Размер:51.8 КБ
ID:5661712
                      И една панорама.

Преполагам да ме разирате защо искам да участвам в ремонта. И ако продулжим и снимам цял апартамент с забелешки,....

Не ме обиняваите за6то допуснах но кога се е правил ремонта несем живяал там несем ни знал за това.
                      Поне при монтаж на кухя см участвал и да несем бил там би монтирали фурна на тавана или неято подобно.

поздрави Грегор
                      o89 sedem sedem 33 986

Коментар

Аз също не бих могъл да ти помогна ,след като държиш да е само събота-неделя, и задължително да участваш.
                        Иначе както писах, снимате от теб изпълнения се получават като няма предварителна яснота , вкл. схеми за каквото и да е .

Коментар

извинете всички но просто попитах дали има маистор кои бих се подал на тази проект. на никои не казвам да трибва така. до колко се намери човек кои бих искал да нешто такво направи да доиде погледне каже гору доле сума за пари,.... и след огледа и разбиране какво точно да се направи да си уговориме как и кога.

Извинете...
                          o89 sedem sedem 33 986

Коментар

Няма за какво да се извиняваш.
                            Никой обиден няма.

Коментар

Не мисля, че някой ще се сьрди, а ти не мисли, че като си там няма да те врьтнат. Тьрси изпьлнител с препорьки, а ти си пий кафето и си чувай семейството.
                              Даника

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X