Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кит за електрически велосипед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кит за електрически велосипед

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
    Ти като моторист без каска ли го натрупа стажа или си имаш едно наум? Тия малки гумета ако се карат с екип за мотор или по-серизен екип за колело със скорости до 20-30км/час си е сравнително безопасно.
    С електрическа можеш да се движиш като бърз пешеходец по тротоари и алеи, също така да ползваш метрото.
    И с каска и без каска всякак съм карал . А намери някой моторист който никога да не се е качвал без каска. Колегата беше с каска та тя го отърва ама счупи жестоко нещо в дясното рамо и сега едвам си вдига ръката та май отива на инвалидност .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      И с каска и без каска всякак съм карал . А намери някой моторист който никога да не се е качвал без каска. Колегата беше с каска та тя го отърва ама счупи жестоко нещо в дясното рамо и сега едвам си вдига ръката та май отива на инвалидност .
      Да и аз съм се качвал без каска на мотора, когато го паркирам в двора и веднъж на една ливада на първа предавка без газ.

Коментар

А аз сега карам ел.колелото с каска в студените дни (моторджийска). Много добре пази от студа и очите не сълзят при по-висока скорост. Потенето на визьора съм го решил като го мазна с малко течен сапун отвътре и става пирфьектно.
        Лятото е готино, че не е задължително с моторджийска, демек затворена отвсякъде, да не ми се запарва кратунката като в самовар..
        А имаше едни приятели и те караха едно миризливо, пр@цливо, американско с малки гумета, и жената веднъж нещо отърва газта та си трясна главицата в тила и си натърти всичко шо се сетите отзад.. Ама бяхме на черен път - уж по-меко .. Но си падна по гръб доста лошо.
        CITYEL

Коментар

Днес си взех с приоритет хубава каска и вело ръкавици с гелов пълнеж, за по-добро сцепление и обиране на потта и вибрациите, също така си купих качествен водоустойчив стоп сигнална светлина от по-силните, и го монтирах стабилно в задната част на каската и стана супер

Ето и снимки:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0482.jpg
Прегледи:1
Размер:125.4 КБ
ID:5657927

Вижте колко добре съм направил и сложил задните светлини, вижда се много ярко и отдалеч което е важно за моята безопасност, специално при случаите когато съм за малко по пътя с колите.

Име:IMG_0483.jpg
Размер:113.0 КБ
ID:5657928

Ръкавиците са много удобни, доволен съм.

Име:IMG_0481.jpg
Размер:162.8 КБ
ID:5657929

Остана да си взема от "майстора" скоростомер тия дни и съм готов

Ето ми я тротинетката

Име:IMG_0465.jpg
Прегледи:2
Размер:88.2 КБ
ID:5657930
          Последно редактирано от Еделвайс; 04-05-15, 12:22. Причина: снимка

Коментар

Колега, дали днес случайно към 20:30 не беше на Софийския университет. Но пък пича дето караше такова като твоето нямаше нито каска,нито протектори.. Само едни слънчеви очила и една голяма усмивка

Става дума,че мернах същата моторетка от Орлов мост посока Софийския по това време, драйвъра караше в лявата лента и май щеше да завива към Попа на Софийския. А ако не си бил ти - значи си имаш конкуренция

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
              Колега, дали днес случайно към 20:30 не беше на Софийския университет. Но пък пича дето караше такова като твоето нямаше нито каска,нито протектори.. Само едни слънчеви очила и една голяма усмивка

Става дума,че мернах същата моторетка от Орлов мост посока Софийския по това време, драйвъра караше в лявата лента и май щеше да завива към Попа на Софийския. А ако не си бил ти - значи си имаш конкуренция
              Не съм бил аз, бензиновите тротинетки май ще станат популярни у нас

п.с. Ако ме видиш някъде ще ме познаеш по цвета на каската - най-вече по монтирания ми сигнален стоп в задната част на каската и с червените ръкавици
              Последно редактирано от Еделвайс; 06-05-15, 08:02. Причина: пояснение

Коментар

Може ли на лично , кой е вносителя , че нещо не се справям с намирането, на сайта им, като посочиш България и излиза сайта на полски
                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Привет, пиша ти на ЛС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X