Здравейте и Честита Коледа. Тук искам да покажа какъв подарък направих на една семейна приятелка. Пояснявам - подарък за нея е почти невъзможно да избереш. Та понеже знаех, че и трябва поставка за чадъри, а в БГ има само Китайски подобия с ужасяващо нестабилни основи реших да спретна нещо!
Имах няколко предни капаци останали от градушката и единият ми влезе в употреба - уви не съм го снимал! Разкроих основата от дъска а капака отрязах в подходяща форма и с винтове ги съединих

След това започнах с бомбето,

и запълването на останалата част

Остана китосването

и отново

шлайфане и отначало, докато добие форма. После шприц кит

Съхне малко бавно и се наложи помощ с печката, следва водна шкурка ... запознатите с боядисване на коли са наясно ( дано не им досаждам ).
Първа ръка боя

и още не знам колко си

докато накрая след лак се стигна дотук

Следва операция по тапициране

Слагане на капси, закрепване на "езика", поставяне на връзки и тн.

Небоядисаната част е послание, но ще оставя всеки да го разбира както може или пък не може.
След като бе подарен и да се надявам одобрен " ботуша " поставка за чадъри си отиде на мястото!!

Това е от мен. Който иска да си направи и то при желание, ако пък не може да се обади!!
Поздрави на всички и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Имах няколко предни капаци останали от градушката и единият ми влезе в употреба - уви не съм го снимал! Разкроих основата от дъска а капака отрязах в подходяща форма и с винтове ги съединих
След това започнах с бомбето,
и запълването на останалата част
Остана китосването
и отново
шлайфане и отначало, докато добие форма. После шприц кит
Съхне малко бавно и се наложи помощ с печката, следва водна шкурка ... запознатите с боядисване на коли са наясно ( дано не им досаждам ).
Първа ръка боя
и още не знам колко си
докато накрая след лак се стигна дотук
Следва операция по тапициране
Слагане на капси, закрепване на "езика", поставяне на връзки и тн.
Небоядисаната част е послание, но ще оставя всеки да го разбира както може или пък не може.
След като бе подарен и да се надявам одобрен " ботуша " поставка за чадъри си отиде на мястото!!
Това е от мен. Който иска да си направи и то при желание, ако пък не може да се обади!!
Поздрави на всички и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Коментар