Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спалня от ковано желязо - казах "Не!" на скапаното ПДЧ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спалня от ковано желязо - казах "Не!" на скапаното ПДЧ

Вярно ли съм видял че ако трябва да го местиш в друго помещение ,трябва да играе ъглошлайфа?

Коментар

Писал съм в началото - таблите са закрепени за царгите с високоякостни болтове. Глупаво би било да го направя неразглобямо, пък и да заварявам в стая, изпълнена с изпаренията на паркетен лак
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

Тавана много чист.?,.!.!..?
        Стоенча бе, всеки може да накапе пода.. бъди мъж... с толко жени на едно.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
          Понеже в затвор не съм влизал, винаги съм живял с илюзията, че само там има железен креват насред гола стая с мрачни стени.
          И в казармата . Леглата тип русенски бяха стандартно обзавеждане и за двете институциии.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Добре де, като оставим на страна чувството ти за естетика и уменията да заваряваш, както и дамските "гирички" на пода, имам един въпрос по същество за кревата. Не ти ли е гадно, като се хванеш или докоснеш за някоя от тея студени метални части. Ей тъй-на, както си спиш и се въртиш много (беше споменал по-горе, че така спиш ), като се допреш до метал, не ти ли изпива топлинката?? И куклите като ги допреш до студеното, не се ли спихват? Мислил ли си да сложиш на металните части по някоя изолация (от тея черните изолации за тръби например - много ще му тичат), за да избегнеш тези охлаждащи страстта и съня моменти?
            Декоративната част отзад може да изолираш с един хубав прозрачен плексиглас, за да може ем да е красота, ем да не се бараш за студеното...

П.П. Дай по-актуални снимки с огледалото на тавана - интересно е как изглежда леглото от тоз ъгъл (не държа снимката да е и с трите участнички, че де ша ги дириш така по спешност)
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
              Добре де, като оставим на страна чувството ти за естетика и уменията да заваряваш, както и дамските "гирички" на пода, имам един въпрос по същество за кревата. Не ти ли е гадно, като се хванеш или докоснеш за някоя от тея студени метални части. Ей тъй-на, както си спиш и се въртиш много (беше споменал по-горе, че така спиш ), като се допреш до метал, не ти ли изпива топлинката?? И куклите като ги допреш до студеното, не се ли спихват? Мислил ли си да сложиш на металните части по някоя изолация (от тея черните изолации за тръби например - много ще му тичат), за да избегнеш тези охлаждащи страстта и съня моменти?
              Декоративната част отзад може да изолираш с един хубав прозрачен плексиглас, за да може ем да е красота, ем да не се бараш за студеното...

П.П. Дай по-актуални снимки с огледалото на тавана - интересно е как изглежда леглото от тоз ъгъл (не държа снимката да е и с трите участнички, че де ша ги дириш така по спешност)
              Бях споменал, че се въртя, ама не съм казвал, че е докато спя (принципно спя като талпа).

Пуснал съм една фаза от контакта - така съм решил проблемите с допира

Иначе сериозно - често се налага да хващането на металните части, но точно в такива моменти хващащият се не мисли за студ. А и полимерното покритие изолира до някаква степен. Освен това съм на 23 и не страдам от студени крайници или нощно напикаване

А ако имаш проблем в борбата със спихването на куклите (видимо това сериозно те тревожи) - ще ти подаря комплект за лепене на вътрешни гуми. Състои се от лепило, подложки, вулканизираща скоба, а като бонус ще получиш крачна помпа.

Относно заварките - винкела е точкован с идеята да не се изметне царгата, както би станало при плътен шев.

"Дамските" гирички (всъщност - пудовки) са там, защото съм естет, видимо от цялата тема . Като някоя участничка се съблече, а резултата не е приятен и димерния ключ на лампата не способства за корекция, я карам да потренира малко, преди да получи честта да се хвърли върху железата.
              Последно редактирано от м20_маниак; 27-11-14, 15:05.
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Те баш такова легло и не мене ми треба - да издържа на глигани-дангалаци, да носи на бой, на борба и на премятане . Да се харесва на приятелки, комшийки, братовчедки.....
                Стоянски, аферим за майсторлъка, брат, коч-байрам е станало леглото!
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Не се троши,върши му работа и му харесва........ТУШ,какво да обсъждаме вече.

Дайте да изврьнкаме видеомат'рял па да видим тогава
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Не се троши,върши му работа и му харесва........ТУШ,какво да обсъждаме вече.

Дайте да изврьнкаме видеомат'рял па да видим тогава
                    Добре, но бат' Стоян трябва да ни демонстрира как точно по предназначение той лично използва пущината, па да видим тогава кон боб яде ли и котка оцет пие ли. Да направи един подробен видео и снимков материал на ситуацията с една, две и повече мадами, на форсаж, на бавни обороти, на режим 4х4 и на задно без блокаж.

Бат' Стояне, майтапа си е майтап, обаче сериозно, човече, леглото е разкошно, немога да му се нагледам!
                    Има и нещо друго - неотдавна един авер ми вика ''Абе ти що си се писал във Форума ''мишоци''? Трябвало е да се пишеш ''мечоци'' ! ...................
                    Още от ученик имам проблем с леглата - я ми е неудобно, я дюшека се изтърбушва за нула време, я краката ми опират в плота ......... А когато нямаш комфорт по време на сън си е жив ужас! Сещаш се какво пък става, когато в леглото вкараш и някоя скумрия за шмулене , имам спомен за две счупени легла и един диван, почти нов беше!
                    Висок съм 186 см и 127 кила глиган! А допреди няколко години бях 90 кг /нормалното за височината/. И вярвай ми, брат, те баш за такова легло винаги съм си мечтал, а сега ти допълнително ме подкокоросваш да се обадя на моя приятел Гелето - велик заварчик, и да му дам поръчка да ми направи и на мен такава спалня.
                    Тая Тема отива в ''любими'' !
                    Последно редактирано от мишоци; 27-11-14, 18:28. Причина: допълнение
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                      Добре, но бат' Стоян трябва да ни демонстрира как точно по предназначение той лично използва пущината, па да видим тогава кон боб яде ли и котка оцет пие ли. Да направи един подробен видео и снимков материал на ситуацията с една, две и повече мадами, на форсаж, на бавни обороти, на режим 4х4 и на задно без блокаж.

Бат' Стояне, майтапа си е майтап, обаче сериозно, човече, леглото е разкошно, немога да му се нагледам!
                      Има и нещо друго - неотдавна един авер ми вика ''Абе ти що си се писал във Форума ''мишоци''? Трябвало е да се пишеш ''мечоци'' ! ...................
                      Още от ученик имам проблем с леглата - я ми е неудобно, я дюшека се изтърбушва за нула време, я краката ми опират в плота ......... А когато нямаш комфорт по време на сън си е жив ужас! Сещаш се какво пък става, когато в леглото вкараш и някоя скумрия за шмулене , имам спомен за две счупени легла и един диван, почти нов беше!
                      Висок съм 186 см и 127 кила глиган! А допреди няколко години бях 90 кг /нормалното за височината/. И вярвай ми, брат, те баш за такова легло винаги съм си мечтал, а сега ти допълнително ме подкокоросваш да се обадя на моя приятел Гелето - велик заварчик, и да му дам поръчка да ми направи и на мен такава спалня.
                      Тая Тема отива в ''любими'' !
                      Мерси. Аз когато започнах да спортувам, в някакъв момент минах 95 (при ръст 178-9) кг и тогава зачестиха проблемите с мебелите и в частност - с леглата. Това бях в 12-ти клас, че даже и новите модели училищни столове от време на време отказваха. Представям какво става при 130 кг.

Иначе да - леглото наистина е бая здраво, не се троши а и няма оплаквания за външния му вид. Такава беше идеята - да го направя един път и повече да не се занимавам с купуване, потягане, скърцане, майсторене и чат-пат - спане на земята.
                      С "Фармахим" - непобедим
                      Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                        ...и чат-пат - спане на земята.

Аз съм на 50 и от почти 30 спя чат-пат не на земята. Ми... терсене ми е. Случва се по почивки, гостувания.
                        Децата бяха на по годинка-три когато след безброй удари в таблите на леглото посред нощ да тичам към тяхната стая, взех мъдро решение да разкостя спалнята и да тръсна матраците на пода. Матраците си отидоха по едно време и си купих два дунапрена по десетина сантиметра и пак на пода. Миналата зима си взехме нови матраци, май пак някакъв дунапрен 12см, ма малко по-твърд, съдейки по цената. Чувствам се прекрасно на пода, легло е всяко свободно място в стаята. На твоя ръст съм, с двадесетина килограма по-лек.

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                          Иначе сериозно - ...
                          А ако имаш проблем в борбата със спихването на куклите (видимо това сериозно те тревожи) - ще ти подаря комплект за лепене на вътрешни гуми. Състои се от лепило, подложки, вулканизираща скоба, а като бонус ще получиш крачна помпа.
                          A! Това вече е мъжка приказка. Речено-сторено! Още повече, че от дете си мечтая за такъв комплект! - пращай по еконт за моя сметка - офис кемпински до поискване. Телефона ми е в подписа
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X