Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спалня от ковано желязо - казах "Не!" на скапаното ПДЧ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спалня от ковано желязо - казах "Не!" на скапаното ПДЧ

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    Спокойно материал има ще я направим по голяма да събереш всичките комшийки
    Всички не искам - има такива, които определено не се вписват в работния ми диапазон
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      За гардероба не знам, ама за тавана излъга. Вероятно и ти като мен ще си останеш с каненето. Иначе спалнята е огън. Поздрави.
      Забележи датата, кодирана в името на снимката - 04092012. Не съм излъгал. Подобрението дойде постфактуум.
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

Без снимка не вярвам.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]757896[/ATTACH]
          Абе климата се вързва точно с тоя селски кич Как само готино му е пуснат захранващия кабел, не е истина

Неее не вярвам това да истина

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
            Абе климата се вързва точно с тоя селски кич Как само готино му е пуснат захранващия кабел, не е истина

Неее не вярвам това да истина

Тук все още е в режим "довършване", та за това има кабели за климатик и нет. Требе да се охлаждаме лятото, за да не подмирисваме а и да има интернет за да пишем във ФорумОт.

И не, това въщност не е истина - пуснах темата, защото си промених образованието от електроинженер и вече специализирам психология. Това е тест за цветовото усещане и основно - влиянието на цветовете върху когнитивните способности на определена представителна извадка индивиди. За съжаление, някои екземпляри не се представят особено добре, засега.
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

Браво много яко си го направил! Това легло и пра правнуците ти няма да счупят, независимо колко кила са им полвинките

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение

И не, това въщност не е истина - пуснах темата, защото си промених образованието от електроинженер и вече специализирам психология.
                Въй... колега, значи! Дай, да ти дам и задачка за една аналитична кушетка: ем требе да е джилезна, ем да е фешън- джижана; ем да е по- широка (като за мъже), ем да не е мноу полегнала (щото, нали, жените се бъркат как да легнат); ем да е олд- стайл, ем да не е мутро- барок; ем да е в унисон с коженото канапе на терапевта (мойто, демек) ем да е по- различно, че нови пациенти, като седнат там, на мен се пада да легна.... Огледало, задължително трябва да има, ма не на тавана, че логопеда ще ме прокълне лошо...

Давай, смело! [emoji12]
                08седемшест5едно513четири

Коментар

Що не маанете момчето да
                  си живее живота ми му давате акъл, не му трябва.
                  /не ги слушай/
                  сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                  dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнение
                    Въй... колега, значи! Дай, да ти дам и задачка за една аналитична кушетка: ем требе да е джилезна, ем да е фешън- джижана; ем да е по- широка (като за мъже), ем да не е мноу полегнала (щото, нали, жените се бъркат как да легнат); ем да е олд- стайл, ем да не е мутро- барок; ем да е в унисон с коженото канапе на терапевта (мойто, демек) ем да е по- различно, че нови пациенти, като седнат там, на мен се пада да легна.... Огледало, задължително трябва да има, ма не на тавана, че логопеда ще ме прокълне лошо...

Давай, смело! [emoji12]
                    Стар гинекологичен стол. Връзваш му малко панделки и става супер. Хем ще е ретро, хем фешън, хем ще е кожен, хем ще е по-различно, хем жените няма да се бъркат, нали, как да легнат.

Щом си "колега", дай да обсъдим професионално казусът: "Как се отразява горгонестото зелено върху когнитивните способности на пациента?". Чел съм и съм забелязвал, че зеленото принципно успокоява. Или има значение дали индивидът е забравил да си пие хапчетата или е забравил, че ги е пил, та ги е приел два пъти (амисулприд) ?
                    Последно редактирано от м20_маниак; 26-11-14, 22:01.
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Стояне, не ни баломосвай ! Признай си че си станал сводник !
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Гинекологичен не става- променя тотално дискурса: аз не случайно съм си избрал да изследвам живота от горе на долу. Ако теб те влече да тръгваш от мазето, имай предвид, че таван, може и да не видиш :-) . Колега ползва масажен стол, ма се му търсели дистанционното и го питали кви функции има :-). Зеленото е въпрос на интерпретация, диаметрално противоположна при превес на естроген или тестостерон.
                        08седемшест5едно513четири

Коментар

Понеже в затвор не съм влизал, винаги съм живял с илюзията, че само там има железен креват насред гола стая с мрачни стени. Липсва ми само гърнето.

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнение
                            Гинекологичен не става- променя тотално дискурса: аз не случайно съм си избрал да изследвам живота от горе на долу. Ако теб те влече да тръгваш от мазето, имай предвид, че таван, може и да не видиш :-) . Колега ползва масажен стол, ма се му търсели дистанционното и го питали кви функции има :-). Зеленото е въпрос на интерпретация, диаметрално противоположна при превес на естроген или тестостерон.
                            Аз мисля, че е най-добре да се тръгва от същността. Ако в мазето е пълно с бълхи и плъхове, ще извикам ДДД, вместо да търся майстор да се катери на покрива и изправи килнатата антена, при положение, че ползам кабелна. Фройдист съм и смятам, че един гинекологичен стол при психотерапевта би решил проблема на мнооого хора. За хормоналния дисбаланс - има противозачатъчни, нолвадекс и анаболни стероиди.

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            Стояне, не ни баломосвай ! Признай си че си станал сводник !
                            Аз не съм спирал! Разконспирира ме! Правя си реклама на бардака по заобиколен път!
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

Ей, изядохте го момчето! То акъли, то забележки, препоръки, наставления... Все е "много добре, ама аз"...

Коментар

А, спокойно - не падам от Марс и ми е ясно какви са експресивните способности на голяма част от хората у нас. Освен това аргументираната критика е хубаво и градивно нещо, за разлика от някои банални хвалебствия.

И друго - това за промяната ми на професията беше леееко иронично включване
                                С "Фармахим" - непобедим
                                Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X