Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спалня от ковано желязо - казах "Не!" на скапаното ПДЧ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спалня от ковано желязо - казах "Не!" на скапаното ПДЧ

Напречници му требът на тва и крьстачката между краката па и буфери зад него да не къртиш стената,котви на краката да не се лизга по паркета........Аз на долния край бих сложил по-широк винкел,че да мога да стъпвам на него,от страни не е добре,че болят колената.

Снимки имаш ли,видео нещо,твь онова ?.??Огледалото къде е???
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
      Нищо не разбираш ти от поп-фолк .
      Жив да си, ЖИВ ДА СИ !!!
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Това не е творческо, макар, че върши работа.
        Какво му не е творческото, Загледай хамериканските спални.
        Другото е креват и даже два един до друг.
        При мен и подматрачния и матрака са с размери 180 на 200.
        В средата няма нищо подпиращо.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Напречници му требът на тва и крьстачката между краката па и буфери зад него да не къртиш стената,котви на краката да не се лизга по паркета........Аз на долния край бих сложил по-широк винкел,че да мога да стъпвам на него,от страни не е добре,че болят колената.

Снимки имаш ли,видео нещо,твь онова ?.??Огледалото къде е???
          Леглото вероятно тежи над 100 кг. - не му трябват буфери, не се блъска в стената. Забравих да напиша, че отдолу на краката съм набил пластмасови тапи, подлепени с мокет - да може да сА 'лизга по някакъв начин, при почистване под него.

Едното огледало е на гардероба вляво, другото - на тавана т.е. има полезрение от няколко ракурса. За видео и снимки - не знаех, че имаш воайорски наклонности, но ще ти пратя ако е толкова на зор положението .
          С "Фармахим" - непобедим
          Дизел - само дънки!

Коментар

Давай видеото пък аз като порастна ще ти снимам моя тепих,Калифорния Кинг размер / че няма по-голямо тука /и събиращо половин ТИР под него.

Светлинно как си решил проблема,ледогенератор някъде там наблизо,масажна стойка за играчките?

Давай бе,така и така си почналздайса
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Какво му не е творческото, Загледай хамериканските спални.
              Другото е креват и даже два един до друг.
              При мен и подматрачния и матрака са с размери 180 на 200.
              В средата няма нищо подпиращо.
              Какво се засегнА?! Ако отида да живея на Новата Земя, ще си купя като техните масови спални (защото няма да ме пуснат с тия рамки в самолета). Докато Колумб е правел първата крачка там, тук в Европа е било друго - барок, марок, ЛуЙ и пр. По-интересно и приятно за мен беше, да го изработя това съоръжение, вместо да пльосна един дунапрен на пода. Гонех стабилност и идентичност.
              Последно редактирано от м20_маниак; 26-11-14, 19:23.
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1457595_461092600663219_85061821_n.jpg
Прегледи:1
Размер:39.7 КБ
ID:5625421Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1517684_497779803661165_90606232_n.jpg
Размер:40.7 КБ
ID:5625423Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1521535_10150497248779956_729868183875868162_n.jpg
Размер:103.3 КБ
ID:5625416...може да продължиш в тази посока,иначе мноооого ми харесва резултата ти,поздравления
                Последно редактирано от profesionalista; 26-11-14, 19:22. Причина: ...допълване
                HUSGVARNA 630 SMR
                PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Ама тоя стол му трябва Стойка за краката,да се изпружи човек като хората,че и по-широки стойки да си подпра ръцете па и Стойка за бира да има къде да бодна.Масичката малка,за кое по-напред.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Давай видеото пък аз като порастна ще ти снимам моя тепих,Калифорния Кинг размер / че няма по-голямо тука /и събиращо половин ТИР под него.

Светлинно как си решил проблема,ледогенератор някъде там наблизо,масажна стойка за играчките?

Давай бе,така и така си почналздайса
                    Слагай 18+ на темата и да качваме Тамън ще сравняваме размерите... на креватите.

Светлинно проблемът е решен с един типичен полилей, познат на много хора от вашето поколение, който купих случайно, полирах го и му смених кабелите и фасунгите с метално-керамични. Лампите са халогенни по 75 вата, ключа е димер с потенциометър. В зависимост от външната красота на дамите плавно увеличавам/намалявам напрежението и готово!
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04092012949.jpg
Размер:90.5 КБ
ID:5625435
                    Ледогенераторът е малко хладилниче в гардероба.
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Абе живей си живота с кеф и хич да не ти пука!
                      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Леглото вероятно тежи над 100 кг.
                        Що се занимаваш с това ковано желязо да се беше обадил да ти резна за таблите една 20 мм бронева стомана Да спиш спокойно в бронекапсула Пусни някоя снимка и на онова чудо с фунията .
                        Последно редактирано от sek.1; 26-11-14, 20:08.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Никога не е късно да му спретнеш една масажна маса с хватовете по нея,там никво лизгане,че много травми носи
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            Що се занимаваш с това ковано желязо да се беше обадил да ти резна за таблите една 20 мм бронева стомана Да спиш спокойно в бронекапсула Пусни някоя снимка и на онова чудо с фунията .
                            Хахаха... Ако се появи риск да се повторят съюзническите бомбардировки от 43/44г., ще ти се обадя да резнем една бронекапсула . Макар, че малко ме е страх да не потъна долу при комшийката .

Имам още малко работа по чудото с фунията и ще го пусна в отделна тема .
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

Макар, че малко ме е страх да не потъна долу при комшийката
                              Спокойно материал има ще я направим по голяма да събереш всичките комшийки
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Едното огледало е на гардероба вляво, другото - на тавана т.е. има полезрение от няколко ракурса. За видео и снимки - не знаех, че имаш воайорски наклонности, но ще ти пратя ако е толкова на зор положението .
                                За гардероба не знам, ама за тавана излъга. Вероятно и ти като мен ще си останеш с каненето. Иначе спалнята е огън. Поздрави.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X