Колеги ,мисля дa купя този уред,не че вярвaм в чудесa,но рaзпрaвят,че дaвaл икономия не ел.енергия!Aко някой ползвa или е зaпознaт некa сподели мнение,зaнимaвaм се и с ел.системи тaковa ми е естеството нa рaботa,но зa товa устройство имaм информaция сaм от реклaмните форуми,където реклaмaтa е преди всичко!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение зa продуктa"СейвърПро"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Мнение зa продуктa"СейвърПро"
За пръв път чувам за този уред. Ама да ти кажа ако искаш икономия си сменяш електроуредите с такива клас A++.Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеКолеги ,мисля дa купя този уред,не че вярвaм в чудесa,но рaзпрaвят,че дaвaл икономия не ел.енергия!Aко някой ползвa или е зaпознaт некa сподели мнение,зaнимaвaм се и с ел.системи тaковa ми е естеството нa рaботa,но зa товa устройство имaм информaция сaм от реклaмните форуми,където реклaмaтa е преди всичко!
Сменяш си крушките с енергоспестяващи, и компютрите а лаптопи.
Другия вариант е автономно захранване - слънце, вятър.
Други начини доколкото знам няма...
-
Всички уреди са клас А и АА крушките също ,бойлера лятото е на слънчев колектор ,есента и зимата на парно, по двата начина нагрява по- добре и по- бързо водата отколкото на ток ,а и има постоянен обмен на топла входяща вода!Иначе остава фотоволтична система ,но е сериозна инвестиция,това устройство е към 50 лв.преди да го купя обаче ,мисля да събера мнения не от рекламните компании дето го продават!Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнениеЗа пръв път чувам за този уред. Ама да ти кажа ако искаш икономия си сменяш електроуредите с такива клас A++.
Сменяш си крушките с енергоспестяващи, и компютрите а лаптопи.
Другия вариант е автономно захранване - слънце, вятър.
Други начини доколкото знам няма...Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Недей, напразно ще ги дадеш тия 50 лв.! Чудеса няма в природата, повярвай! По-добре ги инвестирай в ЛЕД крушки!Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеВсички уреди са клас А и АА крушките също ,бойлера лятото е на слънчев колектор ,есента и зимата на парно, по двата начина нагрява по- добре и по- бързо водата отколкото на ток ,а и има постоянен обмен на топла входяща вода!Иначе остава фотоволтична система ,но е сериозна инвестиция,това устройство е към 50 лв.преди да го купя обаче ,мисля да събера мнения не от рекламните компании дето го продават!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
[emoji2] Според теб как едно устройство включено в контакта ще ти намали консумацията? Освен ако това устройство не е консуматор а производител на ел енергия. Та, ако климатика ти харчи 2kW, няма как да почне да харчи 1kW заради това устроиство нали. Освен ако устройтвото не му прави 1kW. А ако го прави от къде идва тази енергия, от слънцето от вятъра, от космическите лъчения и лунната светлина?!
П.С. има и устройства дето като ги включиш в запалката на колата разхода ти пада наполвина
Пък будалите да дават трицифрени суми за газови и метанови уредби.
Коментар
-
Боже, боже. Колко трябва да си тъп, че да го тестваш това и в БАН...Първоначално публикуван от Петков(Sidekick) Преглед на мнениеСкоро гледах по една от националните телевизии тест на въпросното у-во в лабораторията на БАН.Недей да си даваш парите на вятъра моля те !!!
Коментар
-
Купувай смело, че да се вдигне малко стокооборота в България, от там и ДДС, данък печалба - с една дума - допринеси за разцвета на Родината.
Че то ако всеки спре да купува ще се сринем съвсем ( ако има накъде още ).
Коментар
-
Ако това е така предлагам направо темата да стои най-отгоре на челната страница на форума!Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение.....,зaнимaвaм се и с ел.системи тaковa ми е естеството нa рaботa,.......Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар