Имам голяма емайлирана тенджера, която има дупка на дъното. Въпросът ми е мога ли да я залепя с нещо или да я заваря за да я ползвам за казан за варене на буркани, на газ?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Възстановяване на емайлирана тенджера

Свий

X
- 

От: Възстановяване на емайлирана тенджера

И аз имах подобна ( с дупка ) 20 литрова тенджера и я хвърлих. За да я залепиш трябва телоподавка , а и трябва да очукаш емайла. Малко казанче си направих от срязан резервоар за дизелагрегат.Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеИмам голяма емайлирана тенджера, която има дупка на дъното. Въпросът ми е мога ли да я залепя с нещо или да я заваря за да я ползвам за казан за варене на буркани, на газ?На нас клиренс ни трябва , не скорост

- 

Ами емайла на емайлирани съдове е стъклоподобно покритие, чието качествено залепяне е доста съмнително.
 Ако завариш дупката, то заварката и околността и вече няма да са емайлирани, с всичките резултати от това.

Ама пък ти няма да готвиш в нея, я....
 Заварявай смело, и туряй бурканите...

Успех!
 Коментар
- 

Ако дупката е малка - само с поялник и калаен припой. Ако е по-голяма с добавка на ламаринка. Водата няма да позволи припоя да се стопи от пламъка....Вегетарианците са прекрасни. Обичам да ям вегетарианци и като се замисля, съм ял само вегетарианци...
 ...0888 766485...
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар