Колеги помагайте, моя близка ме помоли да намеря някой, който да изработи къщичка за птички като от снимката срещу заплащане разбира се, та приемам оферти на лс.
може и със може и без веригата. По принцип знам как да я направя, но нямам време, та за това търся човек който да я изработи. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся майстор за къщичка за птички
Свий
X
-
От: Търся майстор за къщичка за птички
Така, цяла седмица съм на вилата и мога да опитам.Имам подобни пънчета, вериги и инструменти.Само ми помогнете как да отстраня вътрешността на пънчето, другото ми е ясно.Ако се получи нещо ще е подарък за Вашата близка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТо кефа да си я направиш, осмисля загубеното време..
Я кажи, като знаеш, как ше изрежеш сърцевината така гладко, като на снимката отвътре - ползвайки бензопил, бормашина, и флекс?
Но има поне още 3 начина, които ми идват на акъл , но все си трябва обурудване..
Коментар
-
На банциг и баба знае... само да е достатъчна височината от долния водач на лентата до плота...
Ти кажи с изброените от мен инструменти - нали учиш и технология на ..
Аз знам вече, ама я да те изпитам малко?
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениехитро, след първия дъжд ще става и за аквариум
Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение...
Но има поне още 3 начина, които ми идват на акъл , но все си трябва обурудване..
Последно редактирано от bokomo; 07-05-14, 21:12.
Коментар
-
Като гледам с коронка на бормашината би трябвало да стане. Ама трябва сегиз- тогиз да се изчопля сърцевината с едно длето, може би...? Така, накрая ще излязат и тапите.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Моята идея е за въжен трион закачен на лък или джага, но ще отнеме време. Нямам представа и колко държат въжените триони на дълго натоварване.
Коментар
-
На такъв малък диаметър,няма как да стане на банциг,пък било и със най-тясната лента,трябва чапраз за да се чисти,а това означава едри зъби на лентата,което пък изключва произвеждането на точен и малък кръг,понеже лентата ще е широка.Изделието е строг кръг отвътре,и е произведено или на струг или на някоя цпу.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Ако е за единична бройка, може и с пробиване на централен отвор с по-дебела бургия и "изчепкване" на излишния материал с длето, като преди това пънчето се притегне на 3-4 места с тел та да не се спука на неподходящо място. Повтарям, че това е приложимо най-много за 2-3 бройки.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Той Пламен си го е казал, ама да добавя и аз.
На пънчето е извъртяна дупка на струг, после е отрязана челната част и са сложени двете тапи.
Дебелината на стената е достатъчна за да не "цъфне" при скоро отсечено парче.
Какво ще стане след изсъхването - един господ знае.
Но ако се прихване външната част с винтове към тапите- може и да е трайно.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Какво го мислите толкова, един приятел ги произвежда. Може да попитате и за тази, но и другите на са лоши.
http://www.ita-bg.com/каталог
Коментар
-
Това може да е някаква хранилка, но не къщичка за птички. Къщичката трябва да е затворена, с малък отвор ( който за малките птички е 2-3 см ).
Такава "тераса" не е подходяща за птици, защото нито може да се крият от неприятели - грабливи птици, котки, порове и др. нито да си мътят яйцата.
PS. Да, къщичките от линка в предния пост са истински.Show must go on!
LZ1VES
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар