Добра вечер, колеги! Преди малко един комшия сподели, че отводнителната помпа за подземните гаражи в нашата кооперация не работи. Водата от дренажната шахта вече се разлива по пода. Понеже аз съм най-заинтересования от отстраняване на проблема, ще трябва да се преборя с него. Питането е : Каква помпа ще препоръчате и откъде да се закупи. Знаете как е в кооперациите - пАре нЕма а помпата ми трябва за вчера
. Благодаря предварително на отзовалите се!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Потопяема помпа за изпомпване на дренажна вода от подземни гаражи
Свий
X
-
От: Потопяема помпа за изпомпване на дренажна вода от подземни гаражи
Ами нещо по-марково, че горят. При мен една Кархер бачка вече 3 години и не съм отварял шахтата даже. Може да се намерят около 100-тина лева.Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеДобра вечер, колеги! Преди малко един комшия сподели, че отводнителната помпа за подземните гаражи в нашата кооперация не работи. Водата от дренажната шахта вече се разлива по пода. Понеже аз съм най-заинтересования от отстраняване на проблема, ще трябва да се преборя с него. Питането е : Каква помпа ще препоръчате и откъде да се закупи. Знаете как е в кооперациите - пАре нЕма а помпата ми трябва за вчера
. Благодаря предварително на отзовалите се!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
От: Потопяема помпа за изпомпване на дренажна вода от подземни гаражи
Е гати темата, как свърши хахахах
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар