Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква ключалка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква ключалка за дома

Колеги, ще помоля за малко помощ при избор на нови ключалки след като ми поразбиха апартамента. Имам нужда от малко разяснение към какво да се насоча. Входната врата е с два ключа, долу стандартенд патрон, който бе строшен и който подмених с такъв със защита против счупване. Стария се беше счупил там където го държи болта (явно стандартна тактика на обирджиите), Сега сложих и купих нов патрон (около 35 лв. марка DAF) с едно охлабено място, което би трябвало да се счупи преди да се потроши целия патрон. Та какво още може да се подобри по тази ключалка, бронировка ли да мисля, какво ли. Всяка информация ще ми е полезна. Специално на тази ключалка снимки не направих.
    Освен това отгоре имам следната ключалка:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140319_144131.jpg
Прегледи:1
Размер:67.0 КБ
ID:6050107

Един ключар ми каза, че били някакви китайски и голям боклук. Не знам с какво да я подменя.
    Та мисълта ми е дайте акъл, а ако има колега ключар от София, може да се уговорим за оглед и съответно препоръки как да отсея поне наркоманчетата от квартала да не ми тарашат апартамента.

Пиша тук след двата ми неуспешни опита да се консултирам с разни квартални ключари с кофти отношение и празен поглед.
    "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

От: Каква ключалка за дома

Чувал съм добри отзиви за Аблой и Герда.
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Най-вече Герда. Имам поглед ( не съм ключар ) върху три апартамента със заложени такива брави като допълнителни. За две години... пу -пу да не е уроки, няма посегателства. За основния патрон си трябва броня поставена професионално направо с бравата, а не разни ментета с изглед на топуз и държани от 4мм шпилки, които лежат просто отвън върху патрона.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Аблой.Кой квартал си да ти кажа ключари?
        Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Люлин . Инфо може и на лично.
          "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

Имаме си човек във форума
            edoors
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Gerda titan,по-добро съотношение цена-качество няма.

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
                Gerda titan,по-добро съотношение цена-качество няма.
                Мммм не, има руски за по 30лв. отварянето им е точно толкова трудно, колкото и на Греда ( грешката нарочна).
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Така сте отворили темата, мен още не са ме обрали (и да искат не могат, че няма кво да вземат)... ама се оглеждам за резе с дистанционно, като на колите. Не съм търсил усилено още.

Коментар

Направи си.Един шип от първия ключар,един модул за централно,две машинки за централно и едно зарядно.А и да имаш стена от към страната на ключалката.

Коментар

Каквото и да хвана да търся, все не го произвеждат серийно... Нямам работилница, все с подръчни средства се спасявам.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Христов Преглед на мнение
                        Направи си.Един шип от първия ключар,един модул за централно,две машинки за централно и едно зарядно.А и да имаш стена от към страната на ключалката.
                        Някой би ли постнал готови изпитани схеми, надежност, резервни варианти и прочие, благодаря предварително.
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Да, това нещо ако откаже, да видиш на какво се казва прострелване в крака! Ни ключар, ни дявол те спасяват.

Коментар

Забравих да спомена и един акумулатор.То за това са две машинките за централно.Според разположението на вратата е възможно да се направи аварийно отключване.Схеми нямам,мога да опиша,аз го копирах от друг човек.може да се направи и с датчик и аларма вместо само модул.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                              Мммм не, има руски за по 30лв. отварянето им е точно толкова трудно, колкото и на Греда ( грешката нарочна).
                              Кои? Трябва ми за мазето и съответно по-евтина, но надеждна доколкото е възможно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X