Колеги, ще помоля за малко помощ при избор на нови ключалки след като ми поразбиха апартамента. Имам нужда от малко разяснение към какво да се насоча. Входната врата е с два ключа, долу стандартенд патрон, който бе строшен и който подмених с такъв със защита против счупване. Стария се беше счупил там където го държи болта (явно стандартна тактика на обирджиите), Сега сложих и купих нов патрон (около 35 лв. марка DAF) с едно охлабено място, което би трябвало да се счупи преди да се потроши целия патрон. Та какво още може да се подобри по тази ключалка, бронировка ли да мисля, какво ли. Всяка информация ще ми е полезна. Специално на тази ключалка снимки не направих.
Освен това отгоре имам следната ключалка:

Един ключар ми каза, че били някакви китайски и голям боклук. Не знам с какво да я подменя.
Та мисълта ми е дайте акъл, а ако има колега ключар от София, може да се уговорим за оглед и съответно препоръки как да отсея поне наркоманчетата от квартала да не ми тарашат апартамента.
Пиша тук след двата ми неуспешни опита да се консултирам с разни квартални ключари с кофти отношение и празен поглед.
Освен това отгоре имам следната ключалка:
Един ключар ми каза, че били някакви китайски и голям боклук. Не знам с какво да я подменя.
Та мисълта ми е дайте акъл, а ако има колега ключар от София, може да се уговорим за оглед и съответно препоръки как да отсея поне наркоманчетата от квартала да не ми тарашат апартамента.
Пиша тук след двата ми неуспешни опита да се консултирам с разни квартални ключари с кофти отношение и празен поглед.
Коментар