Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Скрап-Арт
Свий
X
-
От: Скрап-Арт
Кашляй кашляйПървоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеБлагодаря.
От вътре ме напъват идеите...
Като кашлица...
страхотни неща се получават.
Трябва им обаче и пазар на тези красоти.
Не знам как си със свободното време, периодично се правят базари, със символична такса, на които се предлагат всякакви ръчно изработени красоти. И клиентите ходещи по тези базари са наясно за какво са отишли и ценят труда вложен в изделията. Обмисли посещение на подобен базар.
На теб давам акъл, но и аз самия от 2 години все не стигам да отида на такъв базар [emoji1]
Много е жалко, че масово българина не цени изкуството и ръчната изработка...I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Последно редактирано от borko_ruse; 27-03-18, 19:44.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Благодаря!Първоначално публикуван от 19R Преглед на мнениеТова е изкуство !!! Ти си роден талант, намерил ли си пазар за тези ... не знам как да ги нарека, може би сувенири
?
Пазар няма. Пробвах в OLX, никакъв интерес.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Пазар няма в OLX - щото там става дума за търговия, в най-търговския смисъл на термина. Купи евтино, продай скъпо - еврейски принцип. И дотам.
Боре, я виж как стоят нещата в e-Bay. Със съответните европейски цени!!!
От проба не боли.
Това са стойностни неща, и си имат съответната цена. Аз нямам толкова пари, на колкото оценявам твоите творби, и затова не се и напъвам.
Но - отново - правиш изкуство, и то си има съответната висока цена.
От сърце ти желая успех!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар