Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на гумена лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на гумена лодка

Здравейте колеги,дано да съм в правилният раздел ремонти.На кратко с моят приател си купихме лодка/китайска/но цената и тогава беше 1300лв.Пуснахме я 3 пъти на вода и тогава доиде проблемът.Всички шевове взеха да се разлепятнаправо убезумях........от яд.Запитвания към продавача и хиляди локуми не ми се говори.......Минаха 3-4 години и моят приятел реши да я хвърля,съответно аз реших да я спася/все пак съм дал и пари/.........но как??????????Майстори искат до 400 лева да я преналепят,ясно труд разлепи-залепи ама...........криза да му е...................... Та чух че във Варна в елдоминвест ги пълнят с пяна и стават като нераздуваема лодка ,но колко е вярно??????и колко пари???????????Ако можете да ми някакви съвети как да я спася или колегите от Варна да кажат за елдоминвест нещо ще съм ви благодарен,все пак си е нова само 3пъти на вода.Пускам и 2снимки за да добиете представа.Моля помогнете.Предварителни благодарности.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00012.jpg
Прегледи:1
Размер:146.4 КБ
ID:6028819Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00010.jpg
Прегледи:1
Размер:209.1 КБ
ID:6028818
    За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

От: Ремонт на гумена лодка

Ако я напълниш с пяна, това няма да реши проблема с разлепянето на шевовете... Предполагам, че Елдом имат предвид пълнене с нещо от вида на монтажната пяна (изолацията на бойлерите прилича точно на такова)...
    Ако ти се играе - можеш да пробваш да отлепяш, зачистваш, дублираш, залепяш проблемните участъци.
    Но си е играчка с неясен резултат, особено ако не си се занимавал с такава работа...
    Това колко пъти е спускана на вода не е фактор. Гума е (или подобни материали) - и на колата дори да не я караш, гумите заминават...
    Така, че аз бих заложил или на ремонт от специалист (защото в края на краищата навярно ще искаш да цопнеш с нея в някоя вада, а там вече не е шега работа).
    Или поне оглед от специалист - може просто вече да не става за нищо и да е рисковано да вкарваш още пари в 'мисията невъзможна'...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

От: Ремонт на гумена лодка

Колега благодаря ти за одговорът.Наздраве;-))))))))))))))))))
      За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X