Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е най-евтиното решение за измазване върху хоросанова замаска в мазето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кое е най-евтиното решение за измазване върху хоросанова замаска в мазето

Еми колко по евтино бе???
    Правиш го у вас, не у дома.
    Еми с лепилото за тапети, залепи вестници, и ще е евтино !!!
    Ебати темата !

Коментар

Ще се убодеш. Направи го като хората. Първата година свали всичко, що пада. После ще го довършиш.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
        Ще се убодеш. Направи го като хората. Първата година свали всичко, що пада. После ще го довършиш.
        после ще свали пак толкова... по-после пак, докато остане на тухла...
        най-лошото на темата е, че ще има още 10-15 мнения и накрая ич няма да му пука, шото ще е прекалено студено... и така до другия октомври... а дано да не съм прав!

най-интересното е, че ако реално имаше желание за действие, отива в първия уаумакс или пообен хипермаркет, хваща ония с големия корем дето отговаря за строителните материали, обяснява си проблема, купува материала и огъъън... ама друго си е да се пусне тема, да се уверим как и що, ма колко е скъпо и т.н...
        дано сме в полза поне на други...
        а за да ме обори колегата пуснал темата - нека пусне снимки как е решил проблема... "а дано, ама надали" пейше графа....

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
          Еми колко по евтино бе???
          Правиш го у вас, не у дома.
          Еми с лепилото за тапети, залепи вестници, и ще е евтино !!!
          Ебати темата !
          Еее колега , ти си прав, но все пак става дума за мазе и в него си държа зимнина и нищо ценно, повярвай ми не съм от хората които да се скъпят за качествени ремонти, виж в темата 4x4 опел - подраздела какво направих днес по джипката си, и ще видиш колко много левчета съм давал за качествени части и ремонти, въпрос на приоритети, за мен, заради едни буркани в мазето не ми е приоритет за да дам толкова много пари, ако ще го правя работилница, фитнес зала, тогава е оправдано да дам за да е както трябва, и без това съм се изръсил миналата седмица 300лв за метална врата, аз правих шпакловката и изграждането около касата, стана супер и дотук с приоритетите в мазето ми Наздраве с най- добри намерения

Коментар

хъх... тъй де...

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
              Да, дълбоко проникващия грунд Боро е добро и евтино решение. Разреди го 1:6 с вода и мини 2-3 ръце през няколко дни. После шпакловай стените според условията и нуждите. Вероятно с варова шпакловка ще е най-добре.
              Мерси колега, така и мисля да направя

Коментар

искам снимки, преди - след... много ми е интересна варовата шпалковка... чакам с нетърпение!

Коментар

Всеки може да си прави каквото иска в къщи, кво им се обясняваш.

Коментар

И аз съм за дълбокопроникващ грунд, преди каквато и да било последваща обработка. Пробвал съм в къщи на подобни, ронещи се мазилки - има ефект!
                    Казано е:
                    -"Обичай ближния",
                    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                      Всеки може да си прави каквото иска в къщи, кво им се обясняваш.
                      За да няма недоразумения и за да поддържаме приятелски-колегиален тон

Коментар

кво се обяснявам?...
                        ми накак си по трудния начин ние дето отговаряме, сме стигнали до някакви резултати след доста проби-грешки, струващи пари и нерви. Тук се напсаха доста разумни мнения, а виждам на кои се обръща внимание и ми е тъпо за дето изобщо съм си помислил, че мога да помогна...
                        аз лично не вярвам на реклами и да клипчета в тубата... търся форуми... пък то...
                        ама всеки си решава
                        кво ли ми пука всъщност

Коментар

Днес снимах в мазето да видите на снимки стените как изглеждат:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:041020132015.jpg
Прегледи:1
Размер:201.0 КБ
ID:5523475

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:041020132017.jpg
Прегледи:1
Размер:413.0 КБ
ID:5523476

Стените си изглеждат добре, само да не се ронеше, ще видим и помисля, може и да премина на по-скъпия вариант с гипсокартон, дотогава няма да пипам нищо докато не реша какво да правя, благодаря за съветите Ви

Коментар

Аз съм твърдо против гипскартона. Ако мислиш за скъпия вариант, то той е сваляне на старата мазилка и нанасяне на нова. Като гледам как са ти направени рафтовете, в гипскартона не може да го направиш.

Коментар

аз пък не видях нищо притеснително!
                              Пак казвам грунд, мрежа и циментова шпакловка...
                              после пак грунд и фасаген на две ръце - и ще светне!
                              Бих добавил и вентилационен отвор на вратата (най-лесно е с дрелката дупки 6мм долу на вратата)

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                                аз пък не видях нищо притеснително!
                                Пак казвам грунд, мрежа и циментова шпакловка...
                                после пак грунд и фасаген на две ръце - и ще светне!
                                Бих добавил и вентилационен отвор на вратата (най-лесно е с дрелката дупки 6мм долу на вратата)
                                Подкрепям на 100%.Ама за 20 стотинки няма да стане !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X