МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Нямам трасажна плоча а не ми се търка по шкурка върху стъкло. Много е нащърбен.
Скоро си купих шмиргел с комбинация-лентов шлайф.Повярвай ми -прави чудеса.Може да си запазиш ъгъла на заточване.А това с нащърбването малко ми е странно-явно не е работено правилно или материала е мек/помисли за закалка/.
МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Скоро си купих шмиргел с комбинация-лентов шлайф.Повярвай ми -прави чудеса.Може да си запазиш ъгъла на заточване.А това с нащърбването малко ми е странно-явно не е работено правилно или материала е мек/помисли за закалка/.
Аз лентов шлайф имам. Ама няма толкоз ситна шкурка за него.
То за едно ренде, дето влиза в работа един път на 2 г. не мисля да купувам отделна машина.
Аз лентов шлайф имам. Ама няма толкоз ситна шкурка за него.
То за едно ренде, дето влиза в работа един път на 2 г. не мисля да купувам отделна машина.
Аз имам 80 и 120 едрина и са напълно достатъчни за грубо оформяне на скоса/ъгъла на заточване.Другото го правя с шлифовалката до 2500 едрина.Имай предвид че го правя и за брадви.Скоро правих една брадвичка на горски дето ходи да маркира и после колегите му искали....да я крадат/макар че им се води лично и т.н./
Ножовете на какво ги точиш , ползвай го и за рендето.
За по-грубото, т.е. да разкараш щръбките, ползвай по-едра шкурка. Пък нататък ако имаш от диамантените плочки, ще го оправиш много бързо.
Ако пък го правиш със шкурки ... ами караш си с тях при положение, че ножовете имат режещ ръб 8-9 и нагоре сантиметра, това ренде има-няма 2 сантиметра режещ ръб, нема да му се чудиш
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Ножовете на какво ги точиш , ползвай го и за рендето.
За по-грубото, т.е. да разкараш щръбките, ползвай по-едра шкурка. Пък нататък ако имаш от диамантените плочки, ще го оправиш много бързо.
Ако пък го правиш със шкурки ... ами караш си с тях при положение, че ножовете имат режещ ръб 8-9 и нагоре сантиметра, това ренде има-няма 2 сантиметра режещ ръб, нема да му се чудиш
Ножовете ги точа на приспособено "Умелие руки" с шкурка 400-600.
Ама стига сте ми давали акъл. Машина ми трябва еднократно. Ножа е широк 40мм.
Верно няма, ама вероятно защото няма търсене.
Ама от като се появи и баухаус, нещата се промениха. Щото тея измекяри от прак, мосю и макс са доста назад с матряла.
Коментар