Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Премахване на силикон?
Свий
X
-
От: Премахване на силикон?
Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнениеКато давах акъли за биодизела пропуснах да се замисля какво ще стане с ПВЦ дограматаДограмата е алуминиева. Всички дограми от алуминий са с прахово покритие, което е устойчиво на киселини и всякакви други отвари . Моя опит и практика ми казват , че не съм попаднал все още на такъв продукт който лесно и ефективно да отстранява силикони или полиоританови лепила. Чакам с нетърпение новости по въпроса.
ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеА дали ще премахне 16 годишен опечен? С безин,нафта,спирт,три и тетрахлоретилен,плюнка и тем подобни не става. Тъпото е, че си промени цвета и вече е почти жълт. Дразни ме.
Та питането е към хора с практически опит по въпроса
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение.... Моя опит и практика ми казват , че не съм попаднал все още на такъв продукт който лесно и ефективно да отстранява силикони или полиоританови лепила. Чакам с нетърпение новости по въпроса.
Коментар
-
Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение......... на Локтайт.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеTe и при ДВГ-тата се опичат, обаче дали твоето е силикон или полиуретаново лепило, има почисвател и за него, но е друг.
Ама не ми е проблем да го подкарам с макетния нож.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петър Анев Преглед на мнениеПробвай с Тулол от него набъбва и би трябвало да стане.
Някакво мнение за Церезит акрил CS 11?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеПробвах, ама не. Вече го преполвих с макетния нож.
Някакво мнение за Церезит акрил CS 11?
Не хваща добре към керамика и строителни разтвори - бетон, хоросан, гипс.
Ако ти трябва за стъкло към алуминий - FT101, но е безбожно скъпо 10 лв спрямо 3 лв за CS 11.
CS 11 има на порядъци по-ниска остатъчна еластичност от FT101.Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНикаква еластичност в случая не гоня. За вътрешния ъгъл между дограмата и облицовката. И двете са с прахово покритие.Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение............
Ама не ми е проблем да го подкарам с макетния нож.....
С химия, ако случайно разтвориш нещо, после пак механично трябва да го отстраниш. И става двойна работа, но за сметка на това по-скъпа.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар