Здравейте,
може ли да ме насочите към майстор/фирма ,която може да смени улуците на къщата ми ( около 45 метра) в София ? Става въпрос за къща от 3 етажа . Интересува ме подмяната на съществуващите ПВЦ с такива от метал . За съжаление от леда тази година има доста поражения по тях и се налага замяната им . Ако може и да ме ориентирате за цени . Вече звънях на няколко фирми , намерени в нета ,но повечето не се занимават с толкоз малък метраж .
Благодаря
може ли да ме насочите към майстор/фирма ,която може да смени улуците на къщата ми ( около 45 метра) в София ? Става въпрос за къща от 3 етажа . Интересува ме подмяната на съществуващите ПВЦ с такива от метал . За съжаление от леда тази година има доста поражения по тях и се налага замяната им . Ако може и да ме ориентирате за цени . Вече звънях на няколко фирми , намерени в нета ,но повечето не се занимават с толкоз малък метраж .
Благодаря
.Отделно и труда поскъпва заради фактора-мед.

. А иначе една разходка с разглеждане на нови кооперации из града може да откаже и най-върлия почитател на пвц. Почти няма някъде където да не са спукани. Знам поне за няколко кооперации които сега събират пари за подмяна, след 2 годишна експлоатация. Чак не мога да повярвам,че ги предлагат. Ама явно за топли страни стават. У нас не са решение.
Коментар