Колеги, предстой ми покупката на нова прахосмукачка за дома.
Вече имам две здрави, но негодни за употреба - едната и се скъса маркуча при кривките и изпадаха колелцата на четката, другата и се счупи вече четката.
Т.е. търся някаква прахосмукачка, която да не започвам с ремонтирането на периферията и още на един месец употреба, защото досега това се случва - четките и маркучите не издържат при мен
И отделно искам да попитам с какъв филтър да взема?
До сега съм имал само с торбички и незнам как са тези с водните филтри?
Вече имам две здрави, но негодни за употреба - едната и се скъса маркуча при кривките и изпадаха колелцата на четката, другата и се счупи вече четката.
Т.е. търся някаква прахосмукачка, която да не започвам с ремонтирането на периферията и още на един месец употреба, защото досега това се случва - четките и маркучите не издържат при мен
И отделно искам да попитам с какъв филтър да взема?
До сега съм имал само с торбички и незнам как са тези с водните филтри?
). Общия извод беше ,че тия с цени до 300-400 лева са недостатъчно качествени така и така и по-добре да ги третираш като еднодневки - по-добре няколко евтини и като се развали меташ я в кофата и зимаш следващата. Тия за по 150 - 200 лева са само на вид "истински". Верно че посмукват малко по-добре от тия за 50-60 ама трайността им май е обратнопропорционална. За Самсунга май бях дал над 200 лева, Керхера помня точно- 270 лева (защото си ми върнаха парите в Практикер след няколко месеца чакане да ми я оправят). Лейвъра го бях купувал втора употреба и не ми хареса колко неподвижен и тромав е за у дома.
Не е с торбичка,а с кутия,но недостатъкът е ,че събира много малко, 1 литър е кутийката.Иначе е 1900w,аз си мислех,че ще бъде малко,но се зачудих,от де се взе толкоз боклук из тез стаи бре???Смучи си,прахосмукачката,но трябва,ако чистиш целия апартамент,поне два пъти да и изчистиш кутията
Коментар