Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Paint zoom-някой има ли отзиви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Paint zoom-някой има ли отзиви?

Преди месец ми се наложи да пребоядисвам една много стара фасада, беше измазана с мазилка от сорта на тази която се пръскаше с метла едно време.
    Топиш метлата в кофа с течен разтвор и после я удряш в някаква летва и мазилката само се наслагваше...
    Та точно с тоя пейнт зум на един приятел стана за нула време, там ни мече, ни четка може да помогне.
    Купихме 5 литра боя, а отиде само 1литър, резултата беше зашеметяващ.

И аз досега съм бил скептичен, но след този експеримент си промених мнението.
    Колко дълго обаче ще изкара това чудо на техниката е вече друг въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Преди месец ми се наложи .......
      Каква боя ползвахте? Предполагам някаква на варова основа.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Латекс който оцветихме с оксидна боя.

Коментар

Първоначално публикуван от boby_l Преглед на мнение
          Благодаря.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
            Аре ся реклами. Освен Вагнер има и други производители на такива машини. Аз например от 2007 съм с ей тази и досега никакви проблеми, въпреки тоновете латекс, които минаха през нея. А за производителността даже няма и да говоря, но човека си търси нещо битово. А за битово ползване имаше по магазините едни нелоши машнарийки по 30-40 лева. Ако намеря линкче - ще пусна.
            Колега , на Вагнер има и хоби варианти , но са с пъти по надеждни от машинката за която е направена темата , а иначе производители дал господ , но както във всяка свера има висок клас - надежден и нисък клас - евтин и едно е абсолютно сигурно - продават се по отделно !
            Боби - 0887771064
            Който иска да свърши нещо намира начин , които не - намира причина.

Коментар

Първоначално публикуван от boby_l Преглед на мнение
              Колега , на Вагнер има и хоби варианти , но са с пъти по надеждни от машинката за която е направена темата , а иначе производители дал господ , но както във всяка свера има висок клас - надежден и нисък клас - евтин и едно е абсолютно сигурно - продават се по отделно !
              Тъй е то.
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Твърдо НЕ. Вчера ползвах пистолет за боядисване на Бош от средният клас. Толкова съм благодарен на човека който ми го предостави, че ми спести 240 лв. за закупуването му. Пълна трагедия. Неравномерно боядисване страшно голям разход на боя. Четката си е четка, валякът също. Докато ги има, няма да помисля за пистолети.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                  Твърдо НЕ. Вчера ползвах пистолет за боядисване на Бош от средният клас. Толкова съм благодарен на човека който ми го предостави, че ми спести 240 лв. за закупуването му. Пълна трагедия. Неравномерно боядисване страшно голям разход на боя. Четката си е четка, валякът също. Докато ги има, няма да помисля за пистолети.
                  ... Толкова съм благодарен на КАТ, че във фоайето му прожектират филмчета с ПТП-та, че ми спести няколко хиляди лева за закупуването на кола. Пълна трагедия. Слава Богу, че си ходя пеша. Докато ходя - няма да помисля за кола!!!

Това в кръга на майтапа, но горното изказване звучи горе-долу така.

Наистина четката си е четка и валяка също и след около 350-400 000 квадрата латекс с машина през 2008 и 2009 мога да кажа, че никога няма да ги ползвам повече.

Коментар

..............................................
                    Наистина четката си е четка и валяка също и след около 350-400 000 квадрата латекс с машина през 2008 и 2009 мога да кажа, че никога няма да ги ползвам повече.

Тъй де, всички искаме да си улесним живота, ама аз все си го усложнявам и оскъпявам, а приятелите ми казват, че така се боря със стреса.
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение

Тъй де, всички искаме да си улесним живота, ама аз все си го усложнявам и оскъпявам, а приятелите ми казват, че така се боря със стреса.
                      Туй е вече една друга хава....

Коментар

... но горното изказване звучи горе-долу така.
                        .
                        Цезарче, всеки има право на менение. Ти си написал своето, а аз моето. Аз не съм коментирал твоето, така че си трай. Кое ти е чудно, че щях да дам 240 за нещо което щеше да стои в дъното на мазата ли ?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                          Цезарче, всеки има право на менение. Ти си написал своето, а аз моето. Аз не съм коментирал твоето, така че си трай. Кое ти е чудно, че щях да дам 240 за нещо което щеше да стои в дъното на мазата ли ?
                          Всъщност наистина си прав. С уред за 240 лв едва ли може да се постигне качество и производителност като с машина, която нагнетява безвъздушно латекса на 240 атмосфери. И е точно 65 пъти по-скъпа.

Коментар

Ми да бе ,той въпроса беше за тия ефтинките ,не за професионалните машини.

Коментар

Бе,сега се замислих-едно време,като ти потрябва там,пръскачка,машина за пръскана мазилка,бе,там каквото ти трябва...във всеки квартал имаш от къде да го наемеш...Сега няма ли такава възможност-да си вземеш отнякъде един Пейнт Зуум под наем-пробваш и си вадиш лично изводи...
                              Последно редактирано от taran; 08-07-11, 19:39.
                              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Едно време казваш ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X