Понеже съм малко обременен професионално на строителна тематика това е една много малка извадка от видяното по сайтовете за продажби на имоти във Велико Търново иГорна Оряховица . Лично аз не искам да коментирам майсторлъка на колегите ,но на драго сърце искам да видя хората които си плащат за тези извращения .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Абсурди в БАНЯТА
Свий
X
-
Абсурди в БАНЯТА
Понеже съм малко обременен професионално на строителна тематика това е една много малка извадка от видяното по сайтовете за продажби на имоти във Велико Търново иГорна Оряховица . Лично аз не искам да коментирам майсторлъка на колегите ,но на драго сърце искам да видя хората които си плащат за тези извращения .По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.Тагове: Няма
-
От: Абсурди в БАНЯТА

Бива бива пестене на място, ама .... повечето са си абсурди, има и грозно направени.
Аз съм се изумявал на разни (по заведения и разни почивни бази) в тоалетната едва се вмъкваш, отваряш вратата и поооочти опира в тоалетната чиния, при все че съм слабичък 70 и няколко кг, някой по-едър сигурно трябва да стъпи отгоре на чинията ако иска да затвори вратата. А съм попадал (май в един хотел по черноморието, доста приятно иначе направено) това баня тоалетна и мивка ама така сгъцкано, че едва можеш да се изкъпеш, тоалетна хартия и всичко ства мокро, то и кърпата не трябва да е вътре, че няма да има с какво да се изтриеш.
и за капак осветлението е сензорно ама голямо махане пада като изключи докато се къпеш
, може и заради парата да е
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
А, малката баня не е лоша. Кви пози само стават с жената.......Тва в границите на майтапа де. Всъщност, ако нещо не противоречи на безопасността що да е абсурдно. На човека така си му харесва. Плаща си-иска-правят му. Критиците да .......правят вятър.
Коментар
-
Архитектите са за таковане!!!!! Имам апартамент строен през ВСВ. Тавана е на 320. Под паркета, над плочата има 20см изолация. Междуосие 370. Оригинално с парна локална инсталация с медни тръби. Отделна баня 8квадрата и отделна тоалетна 2 квадрата.
Асансьор Шиндлер - бачка си безгрижно и безшумно. Стълбите са 2 метра широки. Външни стени две тухли дебели.
А, бе....
Коментар
-
Много клиенти не знаят какво искат.На много от "майсторите"не им пука.Знам за един, който прави:гипс картон,реди ламинат,слага паркет,лепи плочки,шпаклова,боядисва,слага тръби от полипропилен,мед,метални,полиетиленови,мести радиатори,монтира врати,лепи тапети,прави окачени тавани,прави замазки,зида, излива плочи,Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеБаш са си абсурди (поне повечето). Само ми се струва, че в болшинството примери, инициатори на абсурда са именно тези, които плащат.
монтира ел. табла,бойлери,газови/ ел. ,на твърдо гориво/котли,монтира ПВЦ дограма...
Май само за това знам.Дизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Тва от последните две снимки и в най-буйните си фантазии не бих могъл да го измисля.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Ако на мен ми е наложи да направя такова нещо ще си взема инструмента и ще кажа "ДОВИЖДАНЕ аз съм до тук "Първоначално публикуван от maistor-Sm Преглед на мнениеОще интересни снимки[ATTACH=CONFIG]336333[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]336334[/ATTACH]
Много от проблемите са точно заради това че идва един свършва си работата и си заминава и тогава идва следващият които почва да мисли как да оправи работа на предния че и да свърши своята . По големите обекти има технически ръководители на които им плащат ама в един апартамент като се изварвят 5 или 6 майстора и гледаме сеира . Заради това аз правя от началото до края и смело мога да заявя че нямам такива изпълнения . Е разбира се не винаги е така и там където ме викат само за ВиК или нещо си друго си го свършвам и си заминавам . Те най -големите проблеми са за тия които искат бързо , евтино и качествено ама те тези три нещица обикновенно са на три различни рафта .Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнениеМного клиенти не знаят какво искат.На много от "майсторите"не им пука.Знам за един, който прави:гипс картон,реди ламинат,слага паркет,лепи плочки,шпаклова,боядисва,слага тръби от полипропилен,мед,метални,полиетиленови,мести радиатори,монтира врати,лепи тапети,прави окачени тавани,прави замазки,зида, излива плочи,
монтира ел. табла,бойлери,газови/ ел. ,на твърдо гориво/котли,монтира ПВЦ дограма...
Май само за това знам.Последно редактирано от maxxx; 01-06-11, 08:14.По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Ами зависи. Всичко това, а и не само това, го правих във Виена 5 години. Без изливането на плочи и полиприпилена. Не съм му фен.Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнениеНа много от "майсторите"не им пука.Знам за един, който прави:гипс картон,реди ламинат,слага паркет,лепи плочки,шпаклова,боядисва,слага тръби от полипропилен,мед,метални,полиетиленови,мести радиатори,монтира врати,лепи тапети,прави окачени тавани,прави замазки,зида, излива плочи,
Май само за това знам.
И с електрики всякакви се оправям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от alexalex69... Те най -големите проблеми са за тия които искат бързо , евтино и качествено ама те тези три нещица обикновенно са на три различни рафта .
Още по-голям проблем е, че много често вашего брата работи скъпо, но за сметка на това некачествено. А да попаднеш на читав майстор май е сравнимо по трудност с уцелването на шестица от тотото.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар