Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за услуга.Търся ключ за монтаж на ребрата на италианските алуминиеви радиатори.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за услуга.Търся ключ за монтаж на ребрата на италианските алуминиеви радиатори.

Уважаеми колеги, моля за съдействие.
    Трябва ми ключ за монтаж на ребрата на италианските алуминиеви радиатори.
    Моля колеги от София ако могат да услужат за тази събота и неделя(26.02 и 27.02).
    Ключа ми трябва за не повече от 2 часа само да наставя един радиатор.
    Ще дойда на всякъде в рамките на София да го взема и пак там ще ви го върна.
    Васил Йончев тел.0887719714.

От: Моля за услуга.Търся ключ за монтаж на ребрата на италианските алуминиеви радиато

Ако са същите като моите бивши ти трябва просто грамадна отвертка. Мисля , че ако вземеш парче стара половин цолова тръба и я сплескаш в края и с флексче поизпилиш ненужното .... ще си спестиш доста пари за бензин. По спомен и с кози крак съм ги навивал ...
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

От: Моля за услуга.Търся ключ за монтаж на ребрата на италианските алуминиеви радиато

Точно!
      В Италия, да не сме позвали само оригинални ключове. Каквото си пригодиш.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Половин цолова тръба няма да стане-просто няма да влезне в нипрела.
        Прави се от плътно желязо фи-16 и отпред се заварява планка от дебела шина която почти- плътно минава през ушите на нипела.

Коментар

Намерих клъч.
          Колега от форума се отзова днес, като ми се обади и ми услужи с въпросния ключ.
          Огромно БЛАГОДАРЯ.
          Радвам се че го има този форум и че съм част от него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X