Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новогодишна украса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новогодишна украса

Може ли някой да даде идея къде могат да се намерят играчки за елха, но от чупливите. За мен е от беззначение какви точно са играчките въпросът опира до това да могат да се натрошат на ситна прах. Много обикалях, но така и не открихме от старите чупливи играчки.

От: Новогодишна украса

Няма. Китай трябва да се храни.
    И аз съм търсил много.

Коментар

Да, но как да го обясня на дъщеря ми като тя има идеи в главата си?

Коментар

Имаше някъде тема за новогодишни играчки. В нея ставаше въпрос и за български, някакъв пловдивски производител мисля беше. Тези българските аз така и не ги намерих, но всяка година в халите правят една сергия, на която продават истински стъклени играчки - чупливи и всичко както си следва. Мисля, че са украински.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Като видиш колко струват, не съм сигурен, че ще ги начупиш. Иначе в халите имаше миналата година. Имаше и на базара в НДК. Ако цъкнеш в гугъла излизат координати на фирми, които внасят такива. Успех!
          LZ1DWW

Коментар

Софето, Outlet центъра има и пластмасови и стъклени и са евтини.. в един магазин за мебели

Коментар

Значи, все пак се намират...благодаря ще обиколя споменатите места и дано найстина открия нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X