Някой да му се намира в района на София градинско валяче? Трябва ми за един ден, да засея и валирам дворчето!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Градински валяк?

Свий

X
- 

От: Градински валяк?
Направи си го сам заради спорта!Ще ти трябва периодично между другото.Кръгла тръба примерно от кофраж за кръгли колони + тръба от ВИК центрирана в средата и залято с бетон.Дръжката за бутане оставям на твоето въображение
Даже и да намериш за да го пренесеш и върнеш няколко пъти ще ти излезе по-скъпо.

Sent from my Nokia s fenerche
 - 

Имам точно това което ти трябва,диаметър около 50см, широчина 70-80см, килограми не съм ги мерил но е над 60.
С лагери и дръжка,много лесен и удобен за работа.
Ако те устройва тел. ми е 0889380373
Мога да ти пусна и снимка ако искаш ,но утре.Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база
Коментар
 - 

Еее, супер! Ще ми свърши работа! Мога ли да ти звънна утре по някое време? Ще ми трябва за четвъртък или петък!Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнениеИмам точно това което ти трябва,диаметър около 50см, широчина 70-80см, килограми не съм ги мерил но е над 60.
С лагери и дръжка,много лесен и удобен за работа.
Ако те устройва тел. ми е 0889380373
Мога да ти пусна и снимка ако искаш ,но утре.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
 - 

Ок, утре ще ти се обадя!Благодаря предварително!Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнениеАко искаш и два месеца го ползвай,свърши си работа.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
 - 

Аз съм напълнил един пластмасов бидон с бетон. През средата минава тръба, която е ос. Има дръжка също от тръби. Тежи около 250 кг и е малко труден за теглене, но пък върши добра работа.
Ако искаш ела и го вземи."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
 - 

Правил съм градински валяк за един колега от тръба около 500мм. и водоплътно заварени капаци с една голяма пробка от страни когато валяка се ползва се пълни с вода за тежест през останалото време без водата е лек и удобен за прибиране и транспортиране и тежеста е регулируема в определени граници.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
 - 

намерих една метанова, но е пълна с метан..... как се изпразва метана?Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеда повдигна старата тема, че и на мен ми трябва валяк "направи си сам"
бутилка от газова или от метан да ползвам - как решавате въпроса с пълненето и източването на водата ? каква капачка се ползва?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар